hansgrohe QuickClean

Mindre kalk, mere glæde.

Kalkholdigt vand, snavs, rengøringsmiddel: Dine badprodukter bliver udsat for meget. hansgrohe siger stop til trættende rengøringsarbejde og overvældende afkalkning. Mange brusehoveder og vandhaner fra premiummærket er udstyret med QuickClean-teknologi. Det betyder, at du på nul komma fem kan gnubbe kalk og andre aflejringer væk. Det sikrer, at dine hansgrohe-produkter fungerer og ser flotte ud – i lang tid.

QuickClean fås til brusehoveder og armaturer. Kalken forsvinder, det ensartede strålemønster bliver.

QuickClean: den hurtige antikalkfunktion

Rengøringen bliver ren barnemad – med de fleksible silikonenopper på armaturernes luftblander og brusernes stråledyser. Du gnubber ganske enkelt med fingrene på den brudsikre kvalitetssilikone. Det får kalk og snavs til at forsvinde, og strålemønstret bliver igen perfekt. Det er bare lidt skønnere med en flot brusestråle i badet og en ensartet vandstråle, når du vasker hænder.

Find ud af, hvordan QuickClean fungerer på hansgrohe-brusere:

Også til håndvask, badekar og bidét

QuickClean er utrolig smart, og derfor har hansgrohe udstyret et utal af produkter med teknologien: håndvask- og kararmaturer, hoved- og håndbrusere samt bidétarmaturer.

QuickClean er én af de hansgrohe-teknologier, der gør rengøring og pleje til en komfortabel og hurtig sag. Se vores pleje- og rengøringsråd til armaturer og brusere for flere oplysninger om, hvordan du effektivt rengør dine hansgrohe-produkter.

Find ud af, hvordan QuickClean fungerer på hansgrohe-armaturer: