Køkkener til alle livssituationer

Hvilken køkkentype er jeg?

Går du med planer om et køkken, der er perfekt tilpasset dit liv? Her viser vi, hvordan køkkenets hjerte understøtter netop din hverdag på den bedst mulige måde: Alt efter om det skal bruges af en familie eller en enkelt person. Alt efter om du vil trylle i køkkenet som en ægte masterchef eller går efter lækkert design. Eller om ønsket er et køkken, der kan gøre hverdagen lettere.

Ergonomi ved køkkenvasken for større brugervenlighed.
Familiekøkkenet tager højde for de forskellige brugere og en alsidig hverdag i køkkenet.

Familiekøkkenet til den travle hverdag

Familiekøkkenet er omdrejningspunkt for det meste: Der laves mad til store som små, ofte samtidig med at der ses nyheder. Der skal lige skylles lidt af, samtidig med at der skal hentes et glas vand. Og så skal husdyrets vandskål også lige fyldes. Her er der brug for masser af skabsplads og en stor arbejdsflade. Drømmekøkkenet til de alsidige opgaver sammensættes smart med en dobbeltvask eller en stor køkkenvask med ekstra drypbakke – hertil hører et yderst funktionelt køkkenarmatur. En kombination af vask og armatur, der er perfekt afstemt hinanden, er et hit hos både dig og de mindste i husholdningen.

Disse vaske kommer hele familien til gode

Køkkentip: Dette køkken fokuserer på design.
Det drømmer hobbykokke om: På nul komma fem er vandet lige præcis dér, hvor der er brug for det. Bruserudtræk og betjening med et tryk på knappen med Select med kun én hånd.

Hobbykokke: på øjenhøjde med de professionelle 

Måske er du hobbykok og sætter pris på at kunne mestre selv komplekse arbejdsprocesser uden at møde hindringer på vejen? I så fald er det vigtigt med overskueligt organiseret opbevaringsplads og en høj funktionalitet rundt om vasken. Køkkenarmaturet er af høj kvalitet og skal kunne præstere uden forsinkelser: vand i den ønskede stråletype og med den ønskede temperatur til at kunne skylle grøntsagerne, rense fisk og kød og ikke mindst fylde gryderne med vand uden stænk og sprøjt. Alt dette bliver legende let med Select-teknologien. Her trykker du blot på knappen, også når du ingen frie hænder har – her bruger du bare håndryggen. ComfortZone øger arbejdseffektiviteten, idet du kan håndtere beholdere af forskellig højde og får en stor arbejdsradius med et slangeudtræk, der er nemt at styre. Du kan også overveje en køkkenvaske med to kummer ved siden af hinanden til forskellige arbejdsgange eller en stor vask med tilstrækkelig plads til bageplader og pander. hansgrohe giver dig fem års garanti på køkkenarmaturer og kartuscher, som netop har en enorm brugsgrad – for en langvarig produktglæde.

Sådan arbejder du optimalt i din private madlavningsarena

Ren fornøjelse med en vandhane fra mærket hansgrohe.
Bliver køkkenet brugt af flere generationer, er ergonomi og nem betjening lig med komfort til alle.

Moderne køkken til alle generationer

Ønsker du dig et køkken, hvor fremtiden også byder på køkkenarbejde af den komfortable slags? Her finder du gode råd til, hvordan du i dit velplanlagte køkken kan tænke de tider ind, hvor alting ikke er helt så let længere. En placering af opbevaringspladsen, elektronisk udstyr og arbejdshøjder, der passer til kroppen og dermed skåner ryggen, aflaster brugere i alle aldre. Vælg en ovn og opvaskemaskine i øjenhøjde, når det er muligt. Derudover er det et must med fuldt udtrækkelige løsninger: På den måde undgår du svært tilgængelige hjørner i skabene. God belysning, korte veje uden snublefarer og en intuitiv betjening er et ekstra plus for ergonomien. Således sikrer køkkenarmaturer med Select-funktion den højeste komfort ved køkkenvasken – for lettere køkkenarbejde til alle. Vandet strømmer i den forhåndsindstillede temperatur og mængde efter et tryk på knappen, og det er nemt at slukke for det igen: yderst komfortabelt, selv hvis begge hænder er i brug eller er snavsede efter køkkenarbejdet. Betjeningskomfort ved vasken er netop et af nøgleordene for mennesker med en begrænset arbejdsradius: ComfortZone for den optimale højde eller betjeningselementer lige ved hånden er her helt afgørende.

Ergonomi i køkkenet til alle

Vasken kan være køkkenets designmidtpunkt i fuldt fokus.
Det stilbevidste køkken understreges af et udsøgt køkkenarmatur ved den matchende vask – uden at du går på kompromis med funktionaliteten.

Det designbevidste hjem tæller også køkkenhighlights

Har du planer om et indrette et lækkert køkken med udsøgt design? Gør da køkkenarmaturet til et highlight ved køkkenvasken! Måske udgør en køkkenø med arbejdsflade og vask det nye midtpunkt i det åbne køkkenalrum hos dig? Kombiner hansgrohe-armaturets minimalistiske geometri med dets formskønne elegance for at skabe dit helt eget designudtryk. Boligstilen videreføres også i valget af vask: Uanset om du er til den puristiske løsning og vælger skinnende rustfrit stål og klare linjer eller foretrækker varme og naturlige materialer. Ikke mindst som kontrast til andre overflader bliver den nøje udvalgte vask til det visuelle midtpunkt i dit køkken og vækker fornyet fascination hver eneste dag. hansgrohes køkkenarmaturer er prikken over i’et i det fuldendte design: Det prisvindende kreative studie Phoenix Design står bag armaturerne og hansgrohe-vaskene.

Blikfang til køkkenvasken