Det moderne drømmekøkken er hyggeligt

Et køkkenalrum gør dit hjem perfekt

Det moderne køkken præges for tiden af en hyggelig indretning med elementer fra opholdsrummet. Nyttige funktioner bliver således fusioneret, og der skabes et hyggeligt køkken-alrum, der bliver samlingssted og udstillingsvindue for personlige stilpræferencer. Tiden er til varme materialer og møbler med individuel udstråling. Og innovative teknologier kompletterer refugiet.

Køkkenprodukter fra hansgrohe.
En puristisk stil i køkkenet er et godt match til et klart boligdesign og understøttes af afstemte farver. Områderne bindes perfekt sammen ved hjælp af trægulve. (Foto ©Leicht)

Køkkenalrummet er kombinationen af tilberedning, nydelse og afslapning

Det moderne køkken er en oplevelse for alle sanser: De naturlige overflader har en varm udstråling og særlige overflader. Møbeldesignet fra opholdsrummene sikrer et designboost. Nøglen er en indretning, hvor de behagelige siddemøbler placeres i et diskret farvestrålende miljø. I køkkenet kombineres denne boligtendens med de højeste krav, hvad moderne funktionalitet til arbejdsprocesserne angår. Herved sættes der også designmæssige aftryk omkring vasken. Vasken er nemlig selve køkkenets hjerte.

Køkkenet bliver det ekstra opholdsrum

Køkkenet med sin avancerede teknik møder p.t. de så moderne autentiske materialer. Der tilbydes tilmed møbelfronter i en fortolkning af metal med patina eller cement med spatelteknik. Drømmekøkkenet forbinder herved populære hightech-apparater med elegante møbler – herunder vitrineskabe og sideboards af høj kvalitet – møbler, som lige så godt ville kunne stå i stuen. Hyggelige indslag såsom tæpper, flotte, rustikke træoverflader og stenoptik kompletterer succesopskriften i det private køkken. 

Madlavning er in – køkkenalrummet ligeså

En charmerende belysning og en optisk diskret nedadpegende emhætte får kogeøen eller et højt samtalebord til at smelte sammen med opholdsrummet. hansgrohes køkkenarmaturer sætter sit præg på denne indretningsstil i form af den højeste designkvalitet. Køkkenet er således gået fra et være et rent funktionelt rum til at være en gastronomisk salon for større nydelse og mere samvær. Dette stiller de højeste krav til selve indretningen, hvilket afspejles i tendensen, der går i retning af køkkenalrummet.

Gammelt og nyt i det hyggelige køkkenalrum

Det moderne køkken er et stilmix af gammelt og nyt og bliver til boligens hyggecentrum. Det er særligt in med naturlige overflader.

Multifunktionelt greb til brusere fra hansgrohe.
Fra det flotte og rustikke til stilmixet

Her finder du inspiration til det moderne køkkenalrum

Håndvask i stål, der med minimalistisk elegance passer til de fleste køkkendesign.
Familielivet og hjemmets sociale liv kredser omkring madlavning og nydelse. Et klart designmæssigt statement ved køkkenvasken bliver til et highlight i køkkenalrummets hjerte.

Moderne armaturer kompletterer køkkenets stil

hansgrohe tilbyder en række æstetiske og funktionelle køkkenarmaturer og vaske, der er tilpasset den individuelle bolig og udnyttes som minimalistiske køkkenhjælpere. Designet er tilbageholdende, dog uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Det passer perfekt ind i et indretnings- og designkoncept, der i mindre grad ser køkkenet som arbejdsområde og i højere grad som opholdsrum.

hansgrohe-granitvaske i forskellige naturlige nuancer kompletterer således på harmonisk vis tendensen i retning af afdæmpede farver i køkkenalrummet: Den grafitsorte farve forbinder hygge og varme med kvalitetsdesign og passer perfekt sammen med de moderne overflader til drømme-trendkøkkenet. Den firkantede form harmonerer med ethvert moderne køkkenmiljø uden at virke påtrængende i sit design.