hansgrohe Select i køkkenet

Select-teknologi: Styr vandet helt præcist med et tryk på en knap

Vil du have arbejdet fra hånden så let og hurtigt som muligt? hansgrohe Select er et ergonomisk betjeningskoncept, der sikrer flydende arbejdsprocesser ved køkkenvasken. Med et tryk på knappen åbnes og lukkes vandet, eller der skiftes stråletype. Armaturet holdes helt rent, da Select-knappen også kan betjenes med håndryggen eller albuen. Det betyder komfort til alle generationer.

Med Select-armaturer bliver arbejdet ved køkkenvasken komfortabelt:

  • Efter et tryk på knappen strømmer vandet med præcis den styrke, du ønsker.
  • Den forhåndsindstillede vandtemperatur holdes konstant – også selvom armaturet i mellemtiden har været slukket.
  • Select accelererer arbejdsprocesserne: Med Select-knappen på køkkenarmaturet åbner og lukker du lynhurtigt for vandet. Herved kan du arbejde endnu mere effektivt i køkkenet.
  • hansgrohe Select er kombinationen af betjeningskomfort og vandbesparelse: Det er slut med at skulle efterjustere vandmængden og -temperaturen – Select-knappen opfordrer ligefrem til at slukke for vandet i forbifarten.
  • Select-teknologien fungerer rent mekanisk, helt uden strøm og er robust. For langvarig glæde i køkkenets hjerte.

Alle køkkenarmaturer med Select-teknologi

Select i køkkenet: Vand, som du vil have det

At styre vandet med et tryk på en knap er praktisk i alle situationer i køkkenet: Armaturet er nemt at betjene med albuen, håndryggen eller underarmen. Det er især smart, når hænderne er fulde, f.eks. når du står med en stor gryde, der skal fyldes. Eller når du har snavsede fingre. Du starter og stopper vandstrømmen nærnest i forbifarten med Select-knappen.

Ved et tostrålet armatur med udtræksbruser skifter du stråletype med et tryk på knappen. Valget står mellem den normale stråle og brusestrålen. Du opnår større komfort og arbejdsradius ved vasken med den op til 50 cm udtrækkelige slange. Den kan betjenes med kun én hånd.

Den nemme knapbetjening

hansgrohe Select-knappen er integreret direkte i armaturets tud. For at åbne og lukke for vandet med knappen, skal armaturet først åbnes med grebet på siden, helt som på andre armaturer. Når du er færdig med at arbejde i køkkenet og har startet og stoppet vandstrømmen efter behov på Select-knappen, lukker du igen armaturet med grebet.