Brusebadet har stjernestatus i hjemmet

Wellness i hjemmet – med den ideelle bruser kan du koble fra og tanke ny energi

Ønsker du dig et sted, hvor du kan koble fra, glemme hverdagen og tanke ny energi? hansgrohe fortæller dig, hvad du skal bruge for at få mere wellness i hjemmet. Blot med nogle få skridt forvandler du dit badeværelse til et centrum for afslapning: Mulighederne spænder over alt fra en håndbruser med flere stråletyper til store regnbrusere. Her finder du inspiration, ligegyldigt om du vil renovere eller bygge nyt!

Det er supernemt at slappe af og glemme hverdagens stress

I hverdagen er der drøn på, og vi står over for en mængde udfordringer; tit er der næsten ingen tid til skøn afslapning. Tænker du over, hvordan du kan forvandle dit badeværelse til det perfekte sted at få en frisk start om morgenen eller et afslappende sted at koble fra? hansgrohe hjælper dig med et bredt program af bruseprodukter. Tag dit badeværelse under luppen, og beslut dig for omfanget af det planlagte arbejde. En afgørende forbedring kan du nemt selv klare: udskiftning af den gamle håndbruser. hansgrohe brusesystemerne og de store hovedbrusere sørger for endnu mere wellness. Ikke mindst vil du komme til at elske den ekstra komfort, der følger med termostaten, der sørger for en konstant velværetemperatur under bruseren.

Skøn afslapning klares i en håndevending

Den nemmeste opskrift på mere brusekomfort: Blot med en håndbruser med moderne teknologi tager du første skridt til din private wellness-oase. Prøv for eksempel med den innovative stråletype PowderRain. Den blide stråle og tusindvis af mikrodråber sørger for en sanselig følelse af vand overalt på huden. Lad dig indhylle af vand i dit brusebad, og skyl hverdagen væk. Det er utrolig nemt at opgradere din bruser: Skru den gamle håndbruser af, skru den nye på – færdigt arbejde!

Du kan nyde stråletypen PowderRain i forskellige varianter: For eksempel kan du kombinere håndbruseren med en indstillelig bruserstang. Du kan finde velvære-programmet med de fine perler i brusesystemerne og hovedbruserne samt i produkterne i den nye linje Rainfinity.  

Wellness-tip til hjemmet: PowderRain-stråletypen og meget andet

Renovering af badeværelset: mere wellness med brusesystemer og hovedbrusere

Med stråletypen Mono får du afslapning, der rammer plet. Her ses: Rainmaker Select med tre stråletyper.
Overvej, i hvor høj grad du vil forvandle dit badeværelse til en wellness-oase. Skal de gamle tilslutninger bruges igen? Eller drømmer du om en ny hovedbruser? I begge tilfælde er din lokale fagspecialist den rigtige kontaktperson og hjælper dig med alle spørgsmål vedrørende renovering. Hos hansgrohe kan du allerede nu finde et bredt udvalg af forslag og ideer:
  • Brusepaneler og showerpipes monteres på de eksisterende vægtilslutninger, så der ikke skal installeres nye ledninger. Brusesystemet er en kombination af hånd- og hovedbruser i ét produkt, for det meste også i kombination med en termostat. Med denne kombination kan du vælge en hovedbruser med en, to eller tre stråler: den nemmeste måde at opfylde drømmen om en regnbruser på.
  • Med hovedbruserne, der kræver lidt mere installationsarbejde, får du flere muligheder for nydelse og afslapning til rådighed: Stråletypen Mono i Rainmaker Select er en lille massage i hverdagen. Den punktuelle afslapningsstråle kan løsne muskelspændinger, og ved skiftevis brug af varmt og koldt vand virker den som en klassisk vandterapi. Eller vælg den kraftige vandfaldsstråle RainFlow, og lad et skønt vandfald plaske ned i dit personlige refugium. 

Disse brusere sørger for skønne wellness-oplevelser.

Velvære med lys, farve og medier

Du kan gøre endnu mere for at skabe et velværerum i dit badeværelse: En stemningsfuld belysning kan for eksempel øge kvaliteten under dit ophold. Og du kan give dit wellness-program den passende musikalske indramning. Flere tips til dit wellness-bad:
  • Klare former og rumindretning giver badeværelset et roligt look og skaber plads til farverige indslag.
  • Sørg for transparens. Åbne rum og glas virker overskuelige og sørger for en harmonisk stemning.
  • Naturmaterialernes æstetik, fra varme trænuancer til synlig beton, er oppe i tiden og gør dit badeværelse til et skønt sted at trække sig tilbage i.