Gode moderniseringsråd

Ukompliceret renovering af badeværelset. For vedvarende komfort

Trænger dit bad til at blive frisket op? Både hvad design, teknologi og kravene til badeværelset angår, sker der hele tiden ændringer. Eller tænker du mere på at bruge vand og energi mere effektivt? Der findes mange gode grunde til at opgradere dit bad og i den forbindelse genbruge de eksisterende grundløsninger. Se hansgrohes gode råd og tjekliste, og find ud af, hvad du skal tage højde for.

Wąż prysznicowy marki hansgrohe w przekroju.
Nye tider i badet: Der skal ikke mere til end en ny håndbruser, et nyt håndvaskarmatur eller en ny brusetermostat for at opnå et moderne look og komfort i dit hjem.

Gode råd og tips til vellykket renovering af et eksisterende badeværelse

Skal dit badeværelse opgraderes og have et visuelt løft? Lad dine idéer få frit løb. Mulighederne spænder vidt – lige fra ansigtsløftningen med friske farver, bedre belysning og en moderne håndbruser til den fantastiske før/efter-effekt. Der skal ikke mere til end en ny vandhane for at give håndvasken nyt liv. Armaturerne er næsten lige så nemme at montere som håndklædestænger og hylder.

Overvej, hvor dit bad trænger til et løft, og tag stilling til, hvor omfattende renoveringsarbejdet må være. Ønsker du at udskifte dine gamle fliser med en løsning, der får rummet til at synes større? Synes du godt om mosaikkernes alsidighed som visuel prik over i’et? Er du måske til det udtryk, rå vægge har? Det er en god idé med nye overflader, når du skifter dit badekar ud med en stor bruser (eller omvendt). Find endvidere ud af, om dine ønsker passer til rummets grundrids. Vil du gerne gøre brug af de moderne vand- og energispareteknologier? Din VVS-installatør kan hjælpe dig videre.

Stor eller lille løsning? Lad dit budget afgøre renoveringsomfanget

Læg først et budget. Vær dog fortsat åben for en "plan B", for kompetent rådgivning hos en fagmand eller VVS-installatør kan give dig en række idéer og muligheder, som du måske slet ikke havde overvejet. En ting er sikker: En badmodernisering med kvalitetsprodukter fra hansgrohe er en fremtidsorienteret investering. Derudover tilbyder hansgrohe en 15-årig efterkøbsgaranti på reservedele. Du kan også overveje at modernisere badeværelset trinvis. Derudover yder nogle forsyningsselskaber tilskud til energibesparende renovering, så det kan være værd at undersøge, om det gælder for dig.

Nye produkter fra hansgrohe til modernisering af badet.
Moderniseringen af håndvasken kræver ikke det store. Det er også hurtigt at installere en ny bruserstang for en øget brusekomfort.

Stilfuld renovering af badet med smart teknologi

Vores tip: Beslut dig for en stilretning på badeværelset. Så bliver det lettere at træffe beslutningen om, hvilke hansgrohe-produkter du skal vælge. hansgrohe tilbyder badprodukter i stilretningerne ”Avantgarde”, ”Modern” og ”Classic”. Du vælger således ud fra et system, hvor alt passer sammen. De nye hansgrohe-produkter kan også kombineres med eksisterende løsninger.

Et flottere og fremtidssikret bruseområde

Læs også om de innovative teknologier. På badeværelset er der nemlig sket en mindre revolution. hansgrohe tilbyder et sortiment af badprodukter, der er som skabt til renoveringsprojektet. Dette tæller blandt andet brusesystemer og brusersæt. Også udskiftningen af et frembygget armatur med en hansgrohe ShowerTablet med hylde giver ekstra brusekomfort uden omfattende modernisering.

Skal de fremtidige behov, badets brugere måtte have, også tænkes ind? Mange innovationer i badet understøtter flergenerationsbadet. De sikrer – selv i mindre skridt – øget ergonomi og sikkerhed. Kunne du godt tænke dig et brusebad i gulvniveau i stedet for den gamle løsning med trin? Også denne investering i dit fremtidssikrede badeværelse er mulig. Vær opmærksom på, at dette kræver omhyggelig planlægning.

Renovering til det fleksible bad

Uanset hvad du måtte vælge: hansgrohes produkter giver dig den højeste mærkekvalitet, lang levetid og tilgængelige reservedele. Ved en modernisering med iBox universal sikrer du, at dit bad også kan forandres på et senere tidspunkt. Den gør det nemlig muligt at skifte de synlige dele ud senere, hvis dine ønsker til design eller funktioner ændrer sig.

Omfattende modernisering: En ny bruser, der giver mere plads til fornøjelse

Sådan bygger din VVS-installatør bruseteknikken ind i væggen