Gode moderniseringsråd

Ukompliceret renovering af badeværelset. For vedvarende komfort

Trænger dit bad til at blive frisket op? Både hvad design, teknologi og kravene til badeværelset angår, sker der hele tiden ændringer. Eller tænker du mere på at bruge vand og energi mere effektivt? Der findes mange gode grunde til at opgradere dit bad og i den forbindelse genbruge de eksisterende grundløsninger. I hansgrohes whitepaper kan du læse, hvordan du går frem trin for trin.

Nye tider i badet: Der skal ikke mere til end en ny håndbruser, et nyt håndvaskarmatur eller en ny brusetermostat for at opnå et moderne look og mere komfort i dit hjem.

Gode råd og tips til vellykket renovering af et eksisterende badeværelse

Skal dit badeværelse opgraderes og have et visuelt løft? Lad dine idéer få frit løb. Mulighederne spænder vidt – lige fra ansigtsløftningen med friske farver, bedre belysning og en moderne håndbruser til den fantastiske før/efter-effekt. Der skal ikke mere til end en ny vandhane for at give håndvasken nyt liv. Armaturerne er næsten lige så nemme at montere som håndklædestænger og hylder.

Der opstår mange spørgsmål, når man vil renovere badet: Hvad er den bedste fremgangsmåde, og hvad må jeg under ingen omstændigheder glemme? Vores whitepaper fører dig gennem alle badplanlægningens trin, forklarer de tekniske aspekter og oplyser dig om, hvor du kan hente hjælp til udførelsen af dit drømmebad.

Trin for trin til drømmebadet    

Du har sikkert prøvet at stå på dit gamle badeværelse og være irriteret over et par ting. Haft lyst til at ændre noget. Men du har sikkert også tænkt på det forestående arbejde. Hvilket renoveringsomfang kan du forestille dig – og hvor meget kan du klare finansielt? Vores whitepaper fortæller dig, hvad du kan forvente i forbindelse med renoveringen og behandler alle vigtige punkter trin for trin:
​​​​​​​
  • Hvem bruger badet, og hvilke præferencer har de? Er de fans af brusebade, eller foretrækker de karbade? Du skal også tænke på helbredet og fremtidige behov samt forholdene på stedet.
  • Saml idéer: Hvor finder du inspirerende badeværelser og attraktive produkter, hvis du vil renovere badet? Vores whitepaper fortæller dig, hvor du finder det helt rigtige til dig.
  • Vær velforberedt, når du opsøger faghandlen. I vores whitepaper finder du en tjekliste, så du har alle vigtige spørgsmål på rede hånd, når du snakker med VVS-installatøren.
  • Hvordan foregår den fagkyndige badplanlægning egentlig? Læs interviewet med en ekspert: Hvordan du drager fordel af den professionelle planlæggers kompetence.
  • Vær ikke bange for byggerodet. Vores whitepaper forklarer, hvordan du undgår frustrationer og snavs, mens dine baddrømme tager form. 

En stor eller lille løsning? Lad dit budget afgøre omfanget af renoveringen

Læg først et budget. Vær dog fortsat åben for en "plan B", for kompetent rådgivning hos en fagmand eller VVS-installatør kan give dig en række idéer og muligheder, som du måske slet ikke havde overvejet. En ting er sikker: En badmodernisering med kvalitetsprodukter fra hansgrohe er en fremtidsorienteret investering. Derudover tilbyder hansgrohe en 15-årig efterkøbsgaranti på reservedele. Du kan også overveje at modernisere badeværelset trinvis. Nogle forsyningsselskaber yder tilskud til energibesparende renovering, så det kan være værd at undersøge, om det gælder for dig.
Brusebad i gulvniveau med Crometta Showerpipe.
Brusebadet i gulvniveau er en favorit i forbindelse med moderniseringen af badeværelser. En Crometta Showerpipe er særdeles velegnet til renoveringen, da den giver mulighed for fortsat at bruge de gamle tilslutninger.

Stilfuld renovering af badet med smart teknologi

Vores tip: Vælg en stilretning, så du nemmere kan træffe en foreløbig beslutning om armaturdesignet. hansgrohe tilbyder badprodukter i stilretningerne "Avantgarde", "Modern" og "Classic". Du vælger således ud fra et system, hvor alt passer sammen. De nye hansgrohe produkter kan også kombineres med eksisterende løsninger, så der altid opstår et harmonisk udseende.

Et flottere og fremtidssikret bruseområde

Læs også om innovative teknologier. På badeværelset er der nemlig sket en mindre revolution. hansgrohe tilbyder et sortiment af badprodukter, der er som skabt til renoveringsprojektet. Dette tæller blandt andet brusesystemer og brusersæt. Også udskiftningen af et frembygget armatur med en hansgrohe ShowerTablet med hylde giver ekstra brusekomfort uden omfattende modernisering.

Skal de fremtidige behov, badets brugere måtte have, også tænkes ind? Mange innovationer i badet understøtter flergenerationsbadet. De sikrer – selv i mindre skridt – øget ergonomi og sikkerhed. Kunne du godt tænke dig et brusebad i gulvniveau i stedet for den gamle løsning med trin? Også denne investering i dit fremtidssikrede badeværelse er mulig. Vær opmærksom på, at dette kræver omhyggelig planlægning.

Renovering til det fleksible bad

Uanset hvad du måtte vælge: hansgrohes produkter giver dig den højeste mærkekvalitet, lang levetid og tilgængelige reservedele. Ved en modernisering med iBox universal sikrer du, at dit bad også kan forandres på et senere tidspunkt. Den gør det nemlig muligt at skifte de synlige dele ud senere, hvis dine ønsker til design eller funktioner ændrer sig.