En vandhane i enkelt, kantet design giver en moderne stil på badeværelset.
Sådan får du din personlige stil frem

Din stil på badeværelset: en indretning i harmoni

Du skaber en stil på badeværelset, når valget af materialer, former og farver går op i en højere enhed. Personlig indretning og design finder inspiration i moderne, avantgardistisk eller klassisk design. På det smagfuldt indrettede badeværelse spiller hansgrohe-produktlinjerne en hovedrolle. Vandhanerne og brusesystemerne sætter et individuelt præg og fremhæver den valgte designstil.

Tidssvarende designretninger og innovative teknologier på badeværelset

En stilretning er en karakteristisk indretning med genkendelige elementer. Du får din personlige stilbevidsthed frem hjemme hos dig ved at gå efter et gennemgående design i rummet. Ved at følge en rød tråd, når du indretter, skaber du en harmonisk, personlig atmosfære.

Stilretningerne på badeværelset følger som regel arkitekturens linjer. Rumvirkningen på dit badeværelse afhænger af en række faktorer. De vigtigste er:

  • rummets form og højde,
  • effekten fra dagslys og kunstigt lys,
  • materialevalget og -kombinationen,
  • farvekonceptet,
  • badeværelseskeramikkens stil og placering,
  • armaturernes og brusesystemernes form og funktionalitet.

Du kan i store træk vælge mellem disse designretninger, når du skal finde din stil på badeværelset:

I mange tilfælde opstår en personlig indretning dig ikke alene ved at følge en stilretning konsekvent. Ofte giver et stilmix eller et bevidst stilbrud badeværelset personlighed.

Modern, Avantgarde og Classic: de vigtigste stilretninger på badeværelset

Også når du kombinerer forskellige stile på en kreativ måde på badeværelset, vil der som udgangspunkt herske en moderne, avantgardistisk eller klassisk grundstemning. Med hansgrohes vandhaner og brusehoveder finder du de formfuldendte og innovative ledsagere til din foretrukne indretningsstil.