Brusefornøjelse i kvadrat

Raindance E: geometrisk og tidløst elegant

Det kvadratiske design og kvalitetsoverfladerne i krom og glas gør Raindance E-brusersortimentet til et blikfang på det moderne badeværelse. Lige fra hovedbruseren over Showerpipe til termostaten giver Raindance E et utal af muligheder for at gøre dit drømmebad til virkelighed. Tilføj markante armaturer fra linjen Metropol i dit bad for en perfekt harmoni.

Komplet brusesystem med spejlglas. Let at montere og en fornøjelse at bruge.
Showerpipe Raindance E er et helhedssystem i krom med spejleffekt, der sikrer helt klare fordele: Alt er inden for rækkevidde, anvendelsen er fleksibel, og det visuelle udtryk gør indtryk.

Glæden ved brusebadet har taget ny form

Gør Raindance E-brusernes design til det visuelle highlight på dit bad. Den kvadratiske hovedbrusers plane flade videreføres på stilfuld vis i brusearmen. Det giver et intenst udtryk i brusebadet.

Kombinationen af rette vikler og plane flader ses også i Showerpipe, brusersæt, bruserstang og ShowerTablet-termostat (350 eller 600 mm bred). Kvalitetsoverflader som krom og ridsefast sikkerhedsglas efterlader markante designmæssige impulser. Det alsidige sortiment harmonerer perfekt med det præcise design i hansgrohes armaturlinje Metropol. Det giver dig kombinationssikkerhed. For et harmonisk badmiljø.

Design møder funktion: bruseeffekt i XXL-format

Raindance E forkæler med gennemtænkt og effektiv stråleskive: I midten er strålerne mere intensive, for at du hurtigt kan skylle shampooen ud. I siderne er dyserne placeret med mindre intensitet. Den blide bruseregn indhyller kroppen og spreder en dejlig varme hele vejen rundt. AirPower sørger for fyldige, lette dråber. Vælg EcoSmart for at spare på vandet.

Raindance E: mange varianter, storartede oplevelser

Du har høje krav til dit bad – og vi lever op til dem. Ved Raindance E vælger du blandt et utal af varianter, så den passer til netop dine forestillinger:

  • Den kvadratiske hovedbruser sørger for brusefornøjelse i XXL-format. I forbindelse med planlægningen af dit drømmebad vælger du mellem tre monteringsvarianter til væg og loft. Ved den loftsindbyggede version med en stråleskive på 400 x 400 mm smelter loft og bruser sammen til en harmonisk enhed.
  • Ved brusersættet oplever du elegancen ved den flade bruserstang Unica E og komforten ved håndbruseren Raindance Select S 120. Med den selvholdende, højdejusterbare, drejelige og kipbare bruserholder indstiller du håndbruseren til netop dine behov. Vælg din ønskeoverflade: krom med spejleffekt eller hvid/krom. Bruserstangen fås også enkeltvis og endda i sort/krom.
  • ShowerTablet til bruseren forbinder komforten fra en brusetermostat med en stor hylde – bredde op til 600 mm. Raindance E har et kvadratisk design, som kommer til udtryk i en front af sikkerhedsglas – i krom med spejleffekt eller hvid/krom. Det enkle symbolsprog og de ergonomiske greb gør betjeningen let som en leg.
  • ShowerTablet til kar forener kartud og termostat i ét og samme produkt. Kombiner den med en valgfri håndbruser, og skift ganske enkelt vandkilde med det komfortable drejegreb.
  • Med Showerpipe får du alle fordelene fra brusersættet kombineret med termostaten i ét produkt. Takket være den nemme montering på de eksisterende tilslutninger er dette et fremragende valg i forbindelse med renoveringsprojekter.