EcoSmart: Masser af glæde i brusebadet på trods af et lavt vandforbrug.
Spar vand, energi og penge!

#InTouchWithOurPlanet: Spar på vandet med glæde

Du ønsker at bruge mindre vand og energi, når du tager brusebad? Men du vil også stadig gerne have en god oplevelse under bruseren? Brug vores vandspareberegner til at finde ud af, hvor mange ressourcer du kan spare med hansgrohe EcoSmart-bruserne.

Tænk på vores planet – spar på vandet

Vandmængden*, der spares årligt af fire personer ved hjælp af EcoSmart-teknologien, kan fylde:

Sådan sparer du vand og energi med EcoSmart

Et lille trick med stor effekt: Se videoen for at finde ud af, hvordan EcoSmart-teknologien fungerer.

Med en bæredygtig hansgrohe opfindelse sparer du værdifulde ressourcer og oplever samtidig stor brusekomfort.

Det skyldes EcoSmart-teknologien, som gør det muligt at bruge op til 40 procent mindre vand end med traditionelle brusehoveder. Med EcoSmart+ er det endda op til 60 procent.Vandbesparelserne betyder, at der er brug for mindre varmeenergi, hvilket reducerer gas- og elregningen.

Beregn din besparelse nu! Brug hansgrohe vandspareberegneren ovenfor til at beregne, hvor meget vand og energi og hvor mange penge du kan spare om året.

Find din vandbesparende EcoSmart-bruser

Vand er mere end en ressource. Grøn er mere end en farve.

Vand er vores liv og vores passion. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at beskytte den dyrebare ressource: med vand- og energibesparende brusere, armaturer og teknologier. Lad din egen passion for vand og vores smukke planet guide dig. Sammen er vi #InTouchWithOurPlanet. Det giver dig en god følelse at bidrage til det store billede. Med hvert eneste brusebad.

Sådan forpligter Hansgrohe Group sig til at handle bæredygtigt 

Bæredygtig tænkning og handling er dybt forankret i Hansgrohe Group. I 1980'erne var vi en af de første producenter i branchen, som bragte en vandbesparende håndbruser på markedet. Inden 2030 vil virksomheden udstyre alle brusere og armaturer med vand- og energibesparende teknologier. Omkring 90 procent af badeværelsets CO2-udledning sker nemlig i brugsfasen, mens fremstilling, installation og senere nedrivning af badeværelset kun udgør de resterende 10 procent. Det fremgår af en badeværelsesanalyse fra Hansgrohe Group.

*I eksempelberegningen antages det, at hvert af de fire familiemedlemmer tager et brusebad i 5 minutter om dagen.