hansgrohe ComfortZone

Mere bevægelsesfrihed og komfort ved håndvasken

Masser af frihed ved håndvasken, høj brugervenlighed og mindre vandsprøjt: hansgrohes ComfortZone har mange fordele. Den viser dig, hvor meget plads du har mellem armaturets tud og håndvasken. Ved hjælp af ComfortZone finder du den rigtige vandhane – når du skal vaske hænder og hår eller fylde høje beholdere.

Hvad er hansgrohe ComfortZone?

Designvandhaner i mange højder til alle behov
hansgrohe ComfortZone betyder: forskellige armaturhøjder og tudlængder, passende til dine individuelle behov ved vasken.

hansgrohe tilbyder et utal af armaturer i forskellige højder. Du vælger det produkt, der giver dig mest mulig komfort i hverdagen. Tallet i vandhanens navn viser dens ComfortZone målt i millimeter. Du ser således straks, hvilken armaturhøjde der matcher dine ønsker bedst og passer til din håndvask. Oplev en helt ny form for frihed med vores store ComfortZoner.

Overblik over ComfortZone-fordelene:

  • hansgrohes badarmaturer med ComfortZone er tilpasset dine behov. De er intuitive i deres betjening, har et smukt design og avanceret teknik. 
  • Høje, delvist svingbare armaturer giver dig en større bevægelsesfrihed og mere plads: for eksempel til at vaske hår ved håndvasken eller fylde høje beholdere.
  • Matchende armaturløsninger til enhver håndvask: både til indbygnings- og opsatskummer, til håndvaske og bowlevaske.

hansgrohe ComfortZone: Få komfort, fleksibilitet og brugervenlighed af den store slags.

Find dit personlige ønskeprodukt med den rette udløbshøjde:

Den rette højde til dine individuelle behov

Den lille hansgrohe ComfortZone brillerer eksempelvis på gæstetoilettet. Her vil det især være hænderne, der skal vaskes. Den mellemstore armaturhøjde skaber tilstrækkelig med bevægelsesfrihed i hverdagen, f.eks. når der skal børstes tænder, eller ansigtet skal vaskes. Er du til det overdådige? Så gå efter et armatur med ekstra høj ComfortZone. Du vil aldrig mere have lyst til at undvære den nyvundne bevægelsesfrihed.

hansgrohes armaturer med ComfortZone findes både til væghængende håndvaske og vaskeskåle samt til kummer til nedfældning og indbygning. Designvalget er også dit. Klassisk eller moderne: Hos hansgrohe finder du den perfekte ComfortZone inden for forskellige stile.

Vi tilbyder stilsikre, stænkfri kombinationer: Til dette formål har vi fundet frem til den rette ComfortZone til en lang række gængse håndvaske. hansgrohes ComfortZone-test viser dig hurtigt, hvilken ComfortZone der passer til din håndvask.