Sådan bliver det garanteret let som en leg at tage brusebad

Modern thermostatic shower mixer with safety functions.
hansgrohes nyheder 2019

Allrounderen til det moderne familiebadeværelse: Croma E

Badeværelset er midtpunktet i familiens spændende hverdag. Men det er ikke altid nemt at slappe af og have det sjovt med børnene, for ingenting er i sikkerhed for nysgerrige pilfingre – hverken gummiand, håndbruser eller den varme brusestråle. Så er det godt, at du med den nye hansgrohe-linje Croma E nu helt ubekymret kan lade ungerne boltre sig i brusebadet. Croma E: sikkert for børn – smukt i badeværelset.

Allrounderen til familiebadeværelset

Sikkert og smukt brusesystem: Croma E beskytter de nysgerrige små mod alt for varme overraskelser. Og du kan uden betænkninger lade dem plaske i brusebadet.

n

Sikkert, komfortabelt, til en attraktiv pris: XXL-brusesjov for store og små

Croma E er et omfattende brusesortiment med topmoderne funktioner i et attraktivt prissegment. Den nye, optimerede bruserlinje er overbevisende på flere forskellige måder.

CoolContact beskytter børnehænder

Med denne nye køleteknologi i Ecostat E-termostaten er der helt sikkert ingen fare for de små poder hjemme hos dig. For med CoolContact føres det kolde vand bag termostatens front og overside. Det varme vand kommer dermed ikke i kontakt med de termostatoverflader, man kommer i kontakt med, når man står under bruseren. På den måde kan termostatens krop ikke opvarmes og holdes permanent kølig og sikker. En ekstra sikkerhedsfeature: På termostatgrebet sidder der en SafeStop, der forhindrer, at der kommer varmere vand ud af bruseren, end man regner med. 

Sådan bliver det let som en leg at tage brusebad: Klik dig igennem funktionerne i den nye, optimerede bruselinje Croma E

Croma E: vores bestseller i nyt design

Den store Croma E hovedbruser er ikke til at overse, og med den overdådige, bløde RainAir-stråle bliver brusebadet til en skøn oplevelse – også for de mindste. Stråleskiven af metal er i en lækker kvalitet, og dens vinkel kan indstilles, så du får større bevægelsesfrihed. Den har klare overflader og blødt afrundede hjørner. hansgrohe kalder det for SoftCube-design. Dertil passer Croma Select håndbruseren helt perfekt. Den sørger for individuelle bruseoplevelser med de tre stråletyper SoftRain, IntenseRain og Massage – både i den runde udformning og med afrundede hjørner. Her kan selv børnehænder nemt og intuitivt skifte om ved hjælp af Select-knappen.

International Forum Design har givet iF DESIGN AWARD 2019 prisen til Croma E for den innovative produktudformning.

hansgrohe funktioner, der giver skøn komfort og mere bruseglæde

Produktlinjen Croma: Det er solide brusere i høj kvalitet made by hansgrohe, hvilket også kommer til udtryk i komfort-teknologierne. Med den nye bruseglider på showerpipen kan håndbruseren nemt skubbes til den passende højde. Det er dejlig praktisk og kan nemt klares kun med én hånd med et tryk på knappen.