For trendbevidste purister

Sort-hvide kontraster i det stemningsfulde bad

I dette indretningseksempel blev det gamle badeværelse på tagetagen totalrenoveret og fik en makeover. Rummet med en skråvæg blev forvandlet til et moderne drømmebad, som er gennemstrømmet af sollys. Med de flotte kontraster og det trendy badudstyr i mat sort er der opstået en stilfuld velværezone. 

Yin og yang-stil: Hvid og mat sort ved karret.
Yin & yang i badet

Solfyldt wellness-oase på ni kvadratmeter

Den smarte inddeling i klart definerede zoner gør ikke kun dette badeværelse hyggeligt, men får det også til at fremstå større, end det egentlig er. Vinylgulvet med fyrretræs-look og det naturlige tilbehør sørger for velvære. Det fritstående, ovale badekar af mineralstøbning er et rigtigt blikfang, det flankeres af et geometrisk armatur til gulvmonteringKarret er dybt og hvidt, armaturet er højt og mat sort: Et stærkt designpar i yin og yang-stil! Den friske farveleg fortsættes ved den hvide marmorhåndvask. Her sørger et 1-grebs armatur med mat sort overfladedesign også for mere betjeningskomfort. 

Geometriske linjer til et klart, moderne helhedskoncept

Det installerede vægelement ved håndvasken er beklædt med mosaikfliser i sorte, hvide og antracitgrå nuancer. Glasfliserne danner – på samme måde som i bruseområdet – en trendy ramme om den daglige kropspleje. I brusebadet i gulvniveau forkæles beboerne af en mat sort, kantet hovedbruser, som indhyller hele kroppen i en behagelig bruseregn. Det flade, indbyggede armatur i mat sort sørger for mere plads end et armatur, der rager frem. Yderligere designelementer med høj kontrast er radiatoren og skydedøren med horisontale linjer, der er holdt i stilfulde sorte og grå nuancer.