Drømmekøkken og opholdsrum i forening

Scenen er sat for det åbne køkken

I øjeblikket er en flydende arkitektur på mode. Vi ønsker at leve, lave mad og nyde uden rumlige grænser. Køkken-alrummet er ideelt for alle, der holder af at kommunikere, mens de tilbereder lækre måltider. Smukke materialer, køkkenprodukternes kvalitet og design skaber harmoniske forbindelser i hjemmet og gør det mere attraktivt.

Spiseplads i åbent køkken med trappe.
Flydende overgange mellem boligrum, køkken og spisestue: Materiale- og farvevalget udvisker grænserne. (©Leicht Küchen AG, www.leicht.com)

Individuelle designstatements i det åbne køkken

Køkkenet rykker ind i centrum af hjemmet og åbner sig i processen. I overensstemmelse med madlavningstrenden er køkkenet ikke længere et lukket rum, men derimod et indbydende sted for hele familien og gæster. Køkkenet er nu et åbent område, hvor man har øjenkontakt og kan føre spændende samtaler; hvor man kan lave mad og se yndlingsserien på samme tid. Køkkenet er spisestue og hyggeligt opholdsområde og meget mere.

Afstemte materialer skaber en harmonisk helhed

Køkken-alrummet passer særligt harmonisk ind i boligmiljøet, når områderne forbindes visuelt ved hjælp af materialerne. Træ og naturlige materialer er på mode og bruges til køkkenmøbler og bordplader, gulve, stuens interiør osv. Laminatgulve og trendy fliser i trælook bygger også visuelle broer. Detaljer som for eksempel nøje udvalgte tæpper skaber i mange tilfælde flydende overgange. Et gennemført farvekoncept og en charmerende belysning understøtter den overordnede designidé. Designerlamper med en "hjemlig" udstråling i spiseområdet eller ved det høje morgenmadsbord får også områderne til at smelte sammen. De hyggelige siddepladser indbyder til samvær under madlavningen. Den fremtrædende køkkenvandhane er et blikfang i rummet, der emmer af liv, og sætter et individuelt præg på designet.

Køkkenarbejdsplads med maksimal fleksibilitet

En kogeø skaber merværdi: Den er tilgængelig fra alle sider og indbyder med sine siddemuligheder til interessante samtaler.

Åbent køkken med fritstående kogeø.
“For mange er madlavning en lidenskab, de ønsker at dele med andre. Nu findes der altså en løsning, der forbinder gæstfrihed og stue med arbejdsområdet køkken.”
Christian Wadsack, Dipl.-Ing. indretningsarkitekt BDIA
Åbent og indbydende

Her finder du inspiration til det åbne køkken

Køkkener til semi-professionelle og ambitiøse hobbykokke.
Det er nemt at skifte stråletype på udtræksbruseren i M 71-linjen. Det store svingningsområde gør den meget fleksibel. Både ved arbejdsbordet og ø-løsningen i det åbne køkken.

Intelligente funktioner til individuelle ønsker

Vil du også gerne have et åbent køkken, der passer perfekt til din boligstil? Det er ikke så mærkeligt, for flere gange om dagen sidder du sikkert i sofaen og spiseområdet og kigger på køkkenteknikken bestående af røremaskiner, håndvaske og apparater. hansgrohe tilbyder dig et udvalg af køkkenarmaturer og køkkenvaske, der er både æstetiske og funktionelle. På den måde får du en harmonisk kombination af teknisk raffinement og hyggelig afslapning, som falder i din smag. Køkkenprodukterne fra Schwarzwald i Tyskland scorer point med funktionalitet, ergonomi og fremragende design.

Uanset hvilken hansgrohe-løsning du vælger: Ved køkkenvasken får du en personlig ComfortZone på grund af køkkenarmaturernes store svingningsområde. Du opnår endnu mere fleksibilitet med et betjeningskoncept, der viser sit værd i kombination med den udtrækkelige bruser i køkkenet: Den innovative Select-teknologi giver dig mulighed for at tænde eller slukke for vandet i forbifarten med et enkelt tryk på en knap (selv på en ø-løsning). Du kan placere din vandstyring, hvor du vil. Betjeningsmulighederne fra forskellige sider skaber mere komfort ved arbejdspladsen i det åbne køkken.