Indbydende og hyggeligt

Hyggelig indretning af drømmmekøkkenet

Et køkken-alrum handler om mere end tilberedning og madlavning: Her er der plads til at snakke med hinanden og nyde maden og samværet ved bordet. Den tidløst moderne kombination i sort-hvid er kombineret med en indbydende spiseplads. Træ, der udstråler varme, og komfortable møbler skaber en god forbindelse i overgangen mellem de forskellige områder. Funktionelle ingredienser med designkvalitet gør drømmekøkkenet komplet.

I det hyggelige drømmekøkken er der god plads til snak og samvær.
Spis bedre, bliv siddende længere

Et moderne køkken som opholdsrum

Drømmer du om et hyggeligt køkken med en stor spiseplads, hvor man har lyst til at blive siddende og nyde den dejlige stemning? Så vil du synes godt om denne blanding af træ, komfortable stole og et moderne, funktionelt køkken. Ved det store bord er der liv og glade dage, her spiser og snakker man, mens teknikken holdes i baggrunden. I det tidløst moderne køkken med hvide overflader skaber den sorte bordplade en elegant kontrast. Samtidig sørger de varme materialer for en hyggelig stemning.

Køkkenet i sort-hvidt harmonerer bedst med træ

Det flotte, rustikke træbord danner et optisk tiltrækningspunkt på det gennemgående parketgulv. Polstrede siddepladser skaber endnu mere hygge. Afdæmpede farveindslag og tilbehør runder atmosfæren af: Køkkenredskaber i mintgrønt indgår i en dialog med sorte flader, hvilket passer sammen med køkkenvaskens coole design.

Komfort ved køkkenvasken gør køkkenet til en plads fyldt af velvære

I dette køkken ser vasken i minimalistisk design specielt godt ud. Den brede køkkenvask i rustfrit stål af høj kvalitet hviler fladt på den sorte arbejdsflade. I den ekstra brede vask med et indvendigt mål på 66 cm er der masser af plads til store gryder og endda en bageplade. Det er især praktisk, når man laver mad til hele familien og til gæster. Køkkenarmaturet er afstemt efter vasken, det har udtrækstud og stiller dermed en ekstra stor aktionsradius til rådighed. En udtrækslængde på 76 cm muliggør bekvemt arbejde, Select-teknologien på tuden står for betjeningskomfort i en håndevending: Vandet åbnes og lukkes bekvemt med et tryk på knappen, og samtidig bruges vandet målrettet.

Udtræksbruser i gnidningsfri brug

Betjeningskomfort er guld værd, når du arbejder ved vasken: sBox sørger for, at udtræksbruserens slange føres sikkert i underskabet.

Hyggeligt køkken med moderne vaskkombination.