Boligidé på sparsom plads

Kompakt drømmekøkken: harmonisk udformning i et lille rum

Køkkenet kan indrettes harmonisk selv på et lille grundrids. Den åbne række af køkkenmoduler danner en hyggelig tilslutning til opholdsrummet takket være træoverfladerne og de varme farver. Kvalitetsteknologierne, der sørger for enklere arbejdsforløb under madlavningen, smelter nærmest umærkeligt sammen med masser af naturlighed i dette kompakte drømmekøkken. Dette lille velværekøkken vil du uden tvivl blive begejstret for.
 

Moderne elementkøkken på sparsom plads.
Harmonisk og af høj kvalitet

Dette lille elementkøkken vækker stor begejstring

Drømmer du om et lille køkken, der fremstår harmonisk som støbt i ét? Måske falder dette kompakte elementkøkken i din smag? Takket være de afstemte farver og materialer virker det overbevisende – ikke bare i funktionel henseende. På et lille areal kombinerer køkkenet naturlighed med smagfulde betoninger.

Hyggeligt materialemiks giver en åben række af køkkenmoduler

Den naturlige stemning skabes af træ og fliser, der er kombineret med en vægbeklædning i beton-look. Dette miks af autentiske materialer fortsættes i de sorte metalreoler i industriel stil. De står i stilfuld kontrast til de hvide lakoverflader. Åbenhed i retning mod boligområdet giver dette kompakte køkken transparens, samtidig med at skiftet fra sten til træ i gulvet afgrænser områderne tydeligt. Når det kommer til kogesektionen, scorer køkkenet point på den smarte teknik: For her forsvinder dampene i den integrerede emhætte, så bagvæggen kan udnyttes i fuld udstrækning. Højskabet, der supplerer rækken af køkkenmoduler, så der dannes en L-form, sætter hightech-apparaterne smagfuldt i scene med kraftfulde træbetoninger.

I det lille køkken kommer funktionaliteten ikke til kort

Vasken i rustfrit stål føjer sig harmonisk ind i dette velafbalancerede materialemiks. Samtidig drager køkkenet på den sparsomme plads fordel af, at køkkenvasken og køkkenarmaturet i høj kvalitet er et sammenspillet team. Den ekstra store køkkenvask og armaturet, der er afstemt efter den, danner en både æstetisk og funktionel enhed. Vandet kan styres bekvemt med grebet på forkanten af vasken, og den 76 cm lange udtrækstud øger aktionsradiussen i det kompakte køkken. Når der trykkes på Select-knappen på tuden, løber vandet i den ønskede stråletype derhen, hvor man har brug for det. Det fungerer også yderst nemt med én hånd og vækker begejstring hos hobbykokkene, hvor hvert tag skal sidde præcist.

Betjeningskomfort på sparsom plads

Nem styring af vandet med grebet i kombination med udtrækstuden: Den store vask får sin berettigelse, også i det mindre køkken.

Vaskkombination til det lille køkken.