Drømmekøkken for alle

Familieliv rundt om køkkenøen i farveprægtige omgivelser

Familiekøkkenet kan det hele: Det egner sig både til hurtig tilberedning og som arena for hobbykokke og hyggestunder. I den livlige hverdag i køkkenet, skal man jo som regel klare flere ting sideløbende, hvilket giver behov for store arbejdsflader og korte afstande. Når køkkenet forbindes med andre opholdsområder, bliver det nemmere at deltage i hinandens gøremål, og farveindslagene sørger for godt humør under madlavningen.

Farveindslag i det moderne familiekøkken.
Klar til ø-livet

Familiekøkkenet er midtpunktet i livet

Drømmer du om et familiekøkken, hvor alle elsker at mødes, spise, lege og snakke? Så giver denne opbrudte ø-løsning måske inspiration for dig. Den transparente opdeling giver luft til skiftende aktiviteter, og samtidig kan man holde øje med ungerne, mens de leger eller laver hjemmeopgaver. Takket være de plejelette overflader er køkkenet yderst hverdagsegnet, farveindslagene gør det stemningsfuldt.

Familiekøkkenet er rustet til alle opgaver og samtidig let at pleje

Kogeøen er forberedt til alle opgaver med den store arbejdsflade og masser af plads i underskabene. Med sin placering i midten bliver den omdrejningspunktet i et køkken med korte afstande. Overfladerne er lette at pleje, og det samme gælder for flisegulvet. Mosaikken i det diskrete vintage-look gør små uheld nærmest usynlige, og sammen med træet på skabet skaber den varme kontraster til den elegante lak-hvide overflade. Farver fra naturen sørger for en munter stemning og giver indtryk af et område, man kan slappe af i. Både møblernes hvide, højglanspolerede overflade og arbejdsfladens træ-tema går igen i køkkenmodulerne under vinduet.

Vaskkombination tilpasset til familiens hverdag

Den ekstra store hansgrohe-vask passer specielt godt til dette familiekøkken. I vasken med et indvendigt mål på 66 cm er der plads til store beholdere og endda en bageplade, og når man har travlt i hverdagen, kan den desuden bruges til midlertidig opbevaring. Armaturets udtrækstud med en længde på 76 cm gør det nemmere at skylle ting af og kan endda bruges til at fylde gryder op ved siden af vasken. Desuden kan vandet nemt styres med én hånd ved hjælp af Select-knappen, mens strålen styres hen til det sted, hvor man har brug for den. Denne kombination er også særligt ergonomisk for de små køkkenhjælpere, for vandet kan også tændes og slukkes på grebet på vaskens forreste kant.

Tidløst rustfrit stål i puristisk form

Vaskkombinationen af rustfrit stål harmonerer med arbejdsfladen af træ. Et særligt ergonomisk plus i familiekøkkenet er, at den kan betjenes på den forreste kant.

Køkkenvask i rustfrit stål i høj kvalitet i det familievenlige køkken.