Innovativt bruseafløb blokerer lugtgener

hansgrohe Dryphon: Minimalt rengøringsbehov, optimal hygiejne

hansgrohe linjeafløb og gulvafløb, som er udstyret med Dryphon-teknologi, minimerer rengøringsbehovet betydeligt. Den særligt effektive vandlås forhindrer ophobning af hår og snavs i afløbet og blokerer for lugtgener. Du sparer en masse tid, som du ellers skulle have brugt på at rense det skjulte afløb.

Sådan fungerer den innovative Dryphon-teknologi

Den innovative hansgrohe Dryphon er en mekanisk lugtspærre, der dræner vandet fra bruseområdet med høj hastighed. Afløbskapaciteten på op til 60 liter/min sikrer, at man aldrig står i vand til anklerne, og at snavs og hår skylles effektivt ud i kloakken. Efter dræningen lukker Dryphon-teknologien åbningen med det samme, så der ikke er nogen åben forbindelse til kloakken. Det holder walk-in-bruseren og badeværelset lugtfri. I modsætning til en almindelig lugtspærre med vand har Dryphon-teknologien i RainDrain-afløbssystemet en hightech-membran, så den ikke kan tørre ud, heller ikke ved længerevarende fravær.

Dryphon anvendes kun til sekundært afløb.

Dryphon dræner walk-in-brusebade med høj hastighed og kapacitet
hansgrohe Dryphon afløbssystem
Med Dryphon i walk-in-brusebadet afledes vandet med høj hastighed og kapacitet.

Højeste ydeevne for rene, lugtfri afløb

Kombinationen af Dryphon-teknologien og RainDrain-linjeafløbet sænker rengøringsbehovet, giver dig mere komfort i walk-in-brusebadet og skaber en behagelig atmosfære i dit drømmebadeværelse.

  • Dryphon blokerer effektivt for ubehagelige lugte. Lugtspærren fungerer mekanisk og uden vand, og den kan derfor ikke tørre ud, heller ikke i lange fraværsperioder.
  • Den enestående afløbskapacitet på op til 60 liter pr. minut klarer uden problemer bruseglæden i XXL-format fra store hovedbrusere og overgår standardværdierne. Derfor risikerer man aldrig at stå i vand til anklerne.
  • Takket være den høje gennemstrømningshastighed sætter snavs, sæberester og hår sig ikke fast, hvilket gør rengøringen meget lettere og sparer tid.
  • Dryphon-teknologien regulerer trykforskelle i kanalen, som fx kan forårsages af andre forbrugere i ejendommen, og blokerer eventuelle skadelige gasser.

Dryphon-afløbsteknologien leveres som standard til RainDrain linjeafløb og gulvafløb og kan også fås som ekstraudstyr. Eksisterende RainDrain bruseafløb kan opgraderes med et Dryphon-upgradesæt. Dryphon anvendes kun til sekundært afløb.