hansgrohe CoolContact

Termostater med kølig overflade: Mere sikkerhed i badet

hansgrohe CoolContact forhindrer, at termostaten bliver varm, og gør det nu endnu mere sikkert at nyde brusebadet. Blandingsbatterier, der er udstyret med denne køleteknologi, er altid behagelige at røre ved. Den ekstra ”indre” sikkerhed forhindrer forbrændinger, skoldninger og ubehagelige oplevelser. Det er især smart, hvis der bor små børn i hjemmet. 

hansgrohe kartermostat med kølig overflade.
Må gerne berøres: Ved hjælp af hansgrohe CoolContact holdes kabinettet på din termostat altid behageligt køligt. Det skyldes den kontrollerede føring af koldt vand.

CoolContact forhindrer, at termostatkroppen opvarmes 

Med hansgrohe CoolContact er nysgerrige pilfingre godt beskyttet, og der er heller ingen fare på færde, når man famler usikkert efter grebene med sæbe i øjnene. For takket være denne sikkerhedsteknologi styres det kolde vand ind i termostaten lige under overfladen på front og overside. På den måde holdes kabinettet altid behageligt køligt udvendigt. Det varme vand kommer ikke engang i nærheden af det. På den måde kan alle i familien bevæge sig helt sikkert i brusebadet og badekarret.

Sådan fungerer det: kontrolleret føring af koldt vand

Det kolde vand, der strømmer ind, føres sådan gennem termostatens krop, at det strømmer forbi lige bag hele front- og oversiden. Det løber fra højre til venstre i retning mod termostatkartuschen. Det varme vand føres direkte uden omveje fra vægtilslutningen ind i kartuschen, der blander vandet til den ønskede temperatur. Blandingsvandet løber, omgivet af koldt vand, ud af kartuschen, til højre hen til tuden. Vel at mærke forbi bagsiden og undersiden.

NYHED: Ecostat E – ubesværede brusefornøjelser for hele familien

hansgrohe har omformet sin innovative teknologi til en designtermostat i høj kvalitet: Ecostat E. Dette blandingsbatteri til brusebadet og karret har et overbevisende indre og SoftCube-design. Det vil sige: geometriske former med blødt afrundede kanter. Den nemme betjening med grebene, der ligger godt i hånden, og den tydelige påskrift er især en fordel for børn og ældre. Ekstra sikkerhedsfeature på Ecostat E: SafetyStop-funktionen, der sørger for en indstillelig temperaturbegrænsning. Den forhindrer, at vandet under bruseren eller i karret bliver for varmt.

NYHED: Croma E – gør dit bad flottere, mere sikkert og mere komfortabelt

Ecostat E gør det til en sikker oplevelse at tage brusebad med de nye Croma E showerpipes. Og samtidig bliver det en skøn oplevelse, for den gedigne hansgrohe bruseklassiker Croma fremstår i det topmoderne SoftCube-design. Med de klare overflader og de blødt afrundede hjørner føles hoved- og håndbruseren lige så gode, som de ser ud. Croma E står for frisk design, intuitiv betjening, gennemtænkte funktioner, en attraktiv pris og er ideel på familiens badeværelse.