Mønstret komposition i naturfarver

Dynamisk indretning af orientalsk badeværelse med traditionelle mønstre fra østen

På det orientalske badeværelse indgår abstrakte mønstre og afdæmpede farvekompositioner en dekorativ alliance. Den strømlinede indretning har et moderne udtryk. De små mosaikfliser og det geometriske blomsterdesign udstråler individualitet. Et ellers diskret farvekoncept virker afdæmpende på de dynamiske motiver og skaber naturlighed. Innovative vandhaner og brusere sørger for komfortabel vandglæde.

Mønstre og naturfarver i skøn forening på det orientalske badeværelse.
Det moderne østen i badet

Orientalsk inspiration og abstrakt design på badeværelset

Elsker du abstrakte mønstre og ønsker at indrette et moderne badeværelse i orientalsk stil? Lad dig inspirere af de dynamiske motiver fra østens badkultur. Og kombiner dynamik med den ro, en strømlinet naturlighed udstråler. Mørke mosaikfliser, forsænkede vægflader i hvidt og slanke kanter af lyst træ omkranser de store flader med geometrisk blomsterunivers. Et diskret farvekoncept med pastelfarver og jordnuancer virker afdæmpende på det temperamentsfulde interiør. Et brusebad i gulvniveau lader rummet synes større og giver plads til brusefornøjelse af den store slags. Bordpladen i lyst trælook skaber en geometrisk helhed sammen med håndvasken. De klare former får en naturlighed ind i rummet. En pastelblå væg får rummet til at synes større.

Eksklusiv linjeføring i samspil med avanceret teknologi

hansgrohe-brusesystemet Rainmaker Select får med sin elegante strømlinethed en fremtrædende rolle i det orientalske baddesign. Den store hovedbrusers raffinerede stråleskive af glas på hvid baggrund er smuk at se på og sikrer en alsidig vandglæde. Armaturer fra hansgrohes linje Talis forener innovativt formsprog med stor betjeningskomfort. Derudover udnytter vandhanen vand og energi på effektiv vis. Ved håndvasken styres vandet med en intuitiv trykknap (Select).