Badet i lys og hygge

Hyggeligt badeværelse med lyse farvekombinationer og naturlig indretning

Der bliver plads til et hyggeligt badeværelse i et stort rum under taget. Helt hvide vægflader og lyse træplanker optager dagslyset og forstærker effekten. Naturligheden kommer i fokus gennem den strømlinede indretning med dynamiske træelementer i det indbydende miljø. Armaturerne sætter et moderne aftryk med den organiske forbindelse af form og funktion.

Skift stråletype med Select på hansgrohe håndbrusere.
Stort badeværelse med velværestemning

Badeværelse med åben karakter og naturlig elegance

Vil du indrette et badeværelse som opholdsrum med hyggestemning i dit nybyggede eller elegante, moderniserede hjem? Udnyt pladsen under taget til indretning af et badeværelse med inspiration fra kunstatelieret. Dagslyset forstærkes af de helt hvidpudsede vægge eller flisevægge og gulvplankernes lyse naturlige nuance. Indretningen virker let og funktionel i et indbydende rum. Badmøbler med træelementer, tilbehør i naturfarver og et rustikt tæppe sætter et individuelt præg på klare geometriske former. Store vinduer giver de skrå vægge et mildere udtryk og får naturen ind i rummet. Den åbne forbindelse til soveværelset får rummene til at smelte sammen og forstærker hyggestemningen.

Badeværelse som opholdsrum med moderne armaturer giver den effektiv vandglæde

Med det præcise og naturlige design får armaturerne fra hansgrohes linje Talis dynamik ind på det hyggelige badeværelse. De skinnende kromoverflader får et elegant udtryk i det lyse, strømlinede miljø. Ved håndvasken styres vandet med en intuitiv trykknap (Select). Brusebadet er placeret bag en enkel glasadskillelse. Den store hovedbruser og håndbruseren fra linjen Raindance forkæler med alsidig og komfortabel brusefornøjelse.