Harmonisk design i hvidt

Hvid er trumf i et drømmebad med blide farvebetoninger

Den elegante hvide grundfarve giver dette drømmebad et lyst, rummeligt udseende, og badarmaturerne afrunder den subtile stil på en harmonisk måde med den eksklusive FinishPlus-farve mat hvid. Det tilbageholdende design giver plads til individuelle blikfang som lyseblå fliser på udvalgte overflader. Looket kombineres med planter for at bringe naturen ind i den klare badeværelsesatmosfære.  

Lyst bad med hvide armaturer til gennemført design.
Den hvide farve er trendy

Badarmaturer i mat hvid får badet til at stråle

Er du glad for lyse interiører, og ønsker du at udtrykke din individuelle stil i badet med hvide overflader? Så vil du helt sikkert sætte pris på de klare linjer i dette drømmebad, hvor diskrete farveaccenter sætter et personligt aftryk på indretningen. Kombinér væggenes lysende grundfarve med bademøbler af lyst træ og fliser i himmelblå pastelfarver på en harmonisk måde. Mat hvide overflader til badarmaturer og brusere får velværebadet til at udstråle en stor ro og giver det et eksklusivt præg, som ikke virker påtrængende.

Brusebadet i gulvplan er adskilt fra resten af interiøret ved hjælp af en enkelt glasrude og forkæler brugeren med et moderne, komfortabelt brusesystem. Mosaikken, som beskytter væggen ved håndvasken og karret, citerer vandets livlighed, og planterne bringer en ekstra grad af naturlighed ind i badet. 

Hvide armaturoverflader udtrykker din personlige stil 
Det stilbevidste valg med rene, hvide armaturoverflader er gennemført i hele badet. FinishPlus-overfladen mat hvid forædler armaturerne fra Talis E linjen og de supplerende produkter som bruserslangen, holderen og det komplette Showerpipe-brusesystem. Kombinationen af termostat, hoved- og håndbruser og det integrerede bruseområde i gulvniveau opfylder de højeste krav til brusekomfort.