Elegant individualisme

Glamourøst badeværelse med kreativt design og moderne teknologi

Det glamourøse badeværelse er en cadeau til den kreative indretning. Modige farve- og materialekombinationer understreger den individuelle stil og sørger for et dynamisk interiør. Det eksklusive design skaber hyggestemning og funktionel klarhed på samme tid. Elegante armaturer understreger det moderne udtryk i form af en harmoni mellem form og funktion.

Talis Select-vandhane for betjeningskomfort ved håndvasken.
Moderne badeværelse i individuel stil

Glamourøst baddesign med et strejf af eksklusivitet og funktionel komfort

Er du til det kreative og ønsker at indrette et glamourøst badeværelse med eksklusivt interiør i det nybyggede eller nyrenoverede hjem? Så bør du gå efter usædvanlige farvekombinationer og vælge overraskelseseffekter i form af uventede materialesammensætninger. Det elegante gulv udgøres af store mørke fliser, som sikrer den ekstravagante indretning. Vægge i intens okkerfarve udgør den dynamiske kontrast til stengrå eller lyse fliseområder eller helt hvide pudsede flader. Badeværelsesmøblernes afdæmpede trælook fuldender det harmoniske samspil. Individualiteten får et boost med små møbelobjekter og lamper af akrylglas med unikke former. Dagslyset strømmer smukt gennem det klassiske sprossevindue, hvilket forstærker effekten af det eksklusive design. Den brede vindueskarm fungerer som pladsbesparende hylde til badtilbehør.

Avanceret teknologi for en moderne vandglæde

Med deres organiske former får armaturerne fra linjen Talis en naturlig elegance og funktionel præcision ind på det glamourøse badeværelse. Ved håndvasken styres vandet med en intuitiv trykknap (Select). Bag den enkle glasadskillelse i brusebadet i niveau med gulvet sætter Croma Showerpipe med hoved- og håndbruser et stilfuldt designaftryk i hvid/krom. Innovative teknologier muliggør den komfortable og miljøvenlige vandglæde.