Til de kvalitetsbevidste

Eksklusivt badeværelse med individuelt design og eksklusivt interiør

Den moderne arkitektur skaber den passende ramme for et individuelt planlagt og smukt indrettet badeværelse. Udsøgte materialer med forskellige overfladestrukturer danner grundlaget for det eksklusive interiør. Rummet udnyttes på en kreativ måde, hvilket lader en eksklusiv wellness-oase opstå på badeværelset. Innovative teknologier sørger her for effektiv nydelse af elementet vand.

Download Teaser Default Preview
Eksklusiv vandglæde på luksusbadeværelset

Baddesign med kvalitetsmaterialer og ergonomisk funktionalitet

Skal dit nye hjem have en moderne arkitektur, og går du efter et eksklusivt badeværelse til afspejling af din individuelle stil? Vælg en indretning af høj kvalitet, og brug de forskellige materialetyper på kreativ vis. Et gulv af mørkegrå natursten er den elegante base for det personlige velværeområde. Store vægflader med fliser med moderne trælook understreger det eksklusive udtryk og skaber endvidere en hyggelig stemning. Et podium skaber et rum i to niveauer, som fremhæver det smukke design. Den forhøjede plads er beregnet til karret, der bliver wellnessområdets blikfang. Med frit udsyn bliver karbadet ren afslapning. Et brusebad i gulvniveau og en håndvask til to fuldender den eksklusive indretning.

Innovative teknologier og ergonomisk komfort for effektiv nydelse af vandelementet

Det innovative formsprog i hansgrohes Talis-armaturer står for ubegrænset betjeningskomfort og bæredygtig brug af ressourcerne. Ved håndvasken styres vandet via en intuitiv trykknap (Select). Med de smukke former opfylder brusesystemet Rainmaker Select kravet om eksklusivt design. Den store hovedbrusers raffinerede stråleskive af glas på hvid baggrund sikrer æstetisk nydelse og alsidig vandfornøjelse.