Til globetrottere, der elsker at rejse

Varmt samtalebadeværelse i etno-stil med matsorte armaturer

Er du en globetrotter, der elsker at hengive dig til rejseminder? Dette lyse etno-badeværelse iscenesætter "udlængslen" på en charmerende, naturlig måde – og inviterer dig til at flygte fra hverdagen. Der kommer en stærk personlighed til udtryk i hele badeværelsesdesignet. De moderne armaturer med matsorte overflader sætter trendy accenter i det eksotiske interiør.

Etno-bad med FinishPlus-armaturer fra hansgrohe.

Eksotisk badeværelseslandskab med individuel indretning fra hele verden

Denne oase af velvære afspejler kærligheden til eventyrrejser – for eksempel til Afrika eller Sydamerika. Naturfliserne har de arabiske ørkenlandskabers fascinerende farver og føles behagelige mod fødderne. Tilbehøret er lavet af træ og naturfibre og er på en og samme tid nostalgiske rejsesouvenirer og atmosfæriske blikfang. 

Varm ørkenstemning til drømmerier og rekreation 


I dette eksempel har det store rum gulv-til-loft-vinduer, der slipper masser af naturligt lys ind. Der er også en flot udsigt over byen fra vinduerne. Når det bliver mørkt, spreder flammerne fra en pejs hyggelig varme og vækker minder om romantiske bålaftener til live. Sandfarvede gulve, beige vægge og boligtekstiler i dæmpede toner: moderne kontrapunkter går fint hånd i hånd med den naturlige stemning.

Farvede armaturer skaber spændende og stilfulde kontraster 


Det fritstående kar i sort og hvid og det sorte kararmatur har et trendy udseende og skaber spændende kontraster. Bagved ses et walk-in-brusebad med glasparti, mørklakeret ramme og afløbsrende. I denne oase i gulvniveau er det sorte brusesystem med rektangulær hovedbruser, rund Select håndbruser og minimalistisk indbygget styring en rigtig designperle. Armaturerne ved etno-håndvasken passer perfekt ind i interiøret. De rager markant op bag de hvide vaskeskåle. Overfladedesignet hedder "Matt Black"; forædlingsmetoden kaldes FinishPlus