Inspireret af storbyen

Moderne bad: Designerarmaturer og metrofliser i smagfuld kombination

Dette drømmebadeværelse blander cool modernitet og storbycitater. Stærkt design møder nostalgiske metrofliser, der får os til at tænke på Paris eller New York. Det elegante badeværelse er kendetegnet ved et geometrisk design, som sætter armaturerne og bruserne i høj kvalitet fra hansgrohe perfekt i scene. Kombinationen med pastelfarver og træ viser metroflisernes alsidighed.

Metrofliser og lineært badeværelsesdesign.
Inspiration fra metroen

Elegant baddesign og sanselig retro-charme

Skal dit drømmebadeværelse have et touch af storby? Hvis du vælger de tidløse metrofliser, giver badeværelset dig inspiration til smagfulde kombinationer. Førsteklasses armaturer og et puristisk badeværelsesdesign harmonerer med flisevæggens urbane udstråling.

Stærke billeder og smarte kombinationer

Det, der ved første øjekast virker som simpel purisme, fremkalder stærke associationer ved nærmere inspektion: Metrofliserne minder om den tidlige modernisme og trafikken i storbyerne, men de er åbne for en lang række designkombinationer. I dette badeværelse møder de tidløse fliser et lineært interiør. Fuger i matchende farve og naturlige vægfarver i omgivelserne skaber en visuel ro. Rainmaker Select hovedbruseren med to stråletyper er en garanti for fantastiske bruseoplevelser. Den store regnbruser passer perfekt til det personlige wellness-program.

Rektanglet er trumf

Det rummelige brusebad med en minimalistisk brusekabine har en arkitektonisk kvalitet. Metrofliserne har en visuel effekt på hele rummet, ikke mindst på grund af deres form: Den rektangulære hovedbruser citerer deres geometri, og den horisontale brusestyring RainSelect passer også harmonisk til flisemønsteret. Det samme gælder for Select-betjeningsknapperne, som er en integreret del af konceptet med de klare linjer. Det præcise designsprog præger også håndvasken, der er kombineret med matchende vægarmaturer fra Metropol-linjen. Det fritstående kararmatur er et stærkt statement ved siden af badekarret. Badekarrets runde form er et bevidst visuelt brud. Træet hjælper med at give det klart designede badeværelse et behageligt varmt touch.