hansgrohe-nyheder ved køkkenvasken

Køkkenarmaturer med innovativ betjening – må vi præsentere: Select

Oplev revolutionerende betjeningskomfort ved køkkenvasken: Med hansgrohes Select-teknologi bliver arbejdsflowet i køkkenet mere flydende og mindre afbrudt. Åbn og luk for vandet i forbifarten med et enkelt tryk på en knap med fingeren – eller med albuen, underarmen eller håndryggen.

Køkken til semi-professionelle og ambitiøse hobby-kokke.
Smukt design, gennemtænkte funktioner. hansgrohes køkkenarmaturer med Select-trykknapper.

Betjeningskomfort som du aldrig har mødt den før

Køkkenarmaturer med Select-betjening blander sig bogstaveligt talt i dit køkkenarbejde: Du styrer nemt vandet med et tryk på en knap og nyder godt af uendelig fleksibilitet. Den intuitive teknologi forenkler arbejdsprocesserne ved vasken betydeligt: Det har aldrig været så nemt at åbne og lukke for vandet. Både det reducerede design og den store arbejdsradius på din nye køkkenhjælper vækker begejstring: På varianter med udtræk kan tuden trækkes op til 50 cm ud – i en glidende, lydløs bevægelse.

Du åbner og lukker for vandet med Select-knappen, som er lige ved hånden: På fronten af svingtuden eller på toppen af udtrækstuden – lige der, hvor tommelfingeren er. Når du skal skylle grøntsagerne eller fylde gryderne, kan du lynhurtigt åbne eller lukke for vandet med et tryk. Selv med albuen eller håndryggen er det ingen sag, hvis hænderne skulle være snavsede. Med det velkendte greb på siden af armaturets krop forhåndsindstiller du vandmængden og -temperaturen. Her kan du også betjene armaturet som normalt. 

Vælg din favorit blandt de to designvarianter

  • Designvarianten Metris Select – afrundede kanter med ergonomisk greb: Et fascinerende design til dit køkken. Armaturernes design harmonerer med moderne køkkenvaskes lineære men let afrundede form. Grebet er let bøjet i en blikfængende form, der ligger utroligt godt i hånden.
  • Designvarianten Talis Select – konisk grundform med enestående elegance: Slank og stilsikker i et blødt designsprog. Sådan kan vi bedst beskrive Talis Select. De store flader med præcise overgange er lette at rengøre, og det dråbeformede greb er på én gang betjeningsvenligt og smukt.

Du kommer til aldrig mere at ville undvære denne form for komfort.