Flot køkkenalrum med naturstemning

Åbent køkken med naturstemning og innovativ teknik

Med disse ideer kan du kombinere forskellige materialer fra naturen med moderne design og skabe et hyggeligt drømmekøkken. Indretningen med masser af træ, sten- og metallook fuldendes med en innovativ vaskkombination, der sørger for gnidningsløst arbejde. I denne spændende stil med masser af kontraster harmonerer krom med de autentiske overflader, der afrundes med levende grønt.

hansgrohe tips til indretning af et køkkenalrum.
Ideer til et flot køkkenalrum

Naturlige materialer i dialog med topmoderne teknik

Elsker du naturlighed, og er du på jagt efter ideer til en flot og samtidig naturlig indretning af dit drømmekøkken? Så vil du helt sikkert synes om disse materialer, der føles godt i hånden, og de varme betoninger med træ og blankt kobber, vi viser i dette forslag. Falder billederne med den sanselige udstråling i din smag? Med denne indretning skal du heldigvis ikke indgå kompromisser med hensyn til armaturet på den flittigt benyttede køkkenarbejdsplads: I dette køkkenalrum kombineres den moderne teknik fra hansgrohe med referencer fra naturen.

Den fritstående køkkenblok er beklædt med et look af forvitret stål, et look, der er meget oppe i tiden, og som giver det toneangivende møbel et levende farveindslag. Den rustfarvede overflade fortsættes som vægpanel ved køkkenvasken. Dette flotte og rustikke look passer flot til de stengrå overskabes naturlige udseende. Køkkenvasken af naturligt granit SilicaTec gentager naturstenstemaet og sætter det cool, blanke køkkenarmatur i høj kvalitet flot i scene. Select-funktionens ergonomiske position er samtidig uhyre praktisk. Udtræksbruseren med to stråletyper giver desuden ekstra fleksibilitet ved køkkenvasken.

Køkkenindretningens naturlige flair forlænges helt ind i spisepladsen. Rundt om spisebordet af træ sørger de tilhørende polstrede stole for at gøre opholdet i køkkenet endnu mere behageligt. Her elsker man at blive siddende lidt længere, både under morgenmaden eller til brunch og under aftensmad med familie og venner. Planter og køkkenurter gør naturstemningen perfekt.