Industriel stil i køkkenet

Drømmekøkken: smuk indretning i loftstil

Drømmer du om den urbane livsstil med loft-feeling i dit køkken? Så vil kombinationen af metalelementer, industrigulv og betoninger i sort og krom helt sikkert falde i din smag. Denne cool atmosfære passer perfekt til hansgrohe produkternes minimalisme. På den måde bliver køkkenet til et praktisk kokkeværksted i et åbent rum med moderne hygge.

Åbent opholdsrum med et køkken i rå loft-stil.
Rå og cool stil

Det lille køkken med samtalebord refererer til industrielle forbilleder

Giver den afslappede, urbane loftstil dig inspiration til dit drømmekøkken? Sætter du pris på charmen ved omdannede erhvervslokaler uden overflødig pynt? Så lægger du sikkert også vægt på en retlinet stil og funktionalitet i indretningen. Et klart design-udtryk med metal, coole overflader og referencer til loftstilen er helt i tråd med denne smag. Den trendy industrielle stil passer ikke mindst til de høje kvalitetskrav til køkkenudstyret.

Synlig funktionalitet får følgeskab af et dæmpet farvevalg

Kraftige betoninger med metalreoler, coole farver og et industrigulv med terrazzo-look leder tanken hen på loftstilen. Den sorte arbejdsplade forbinder samtalebordet og den lille siddeplads med køkkenets arbejdsområde. Ved at gentage dette visuelle udtryk er hyldernes og ovnlågens sorte metal med til at skabe en stilren enhed. Rustfrit stål og blank krom på køkkenvasken og armaturet passer perfekt ind i den nøgterne industrielle stil. Og det passer også smukt, at kogefeltet og vasken er integreret i arbejdsoverfladen, så de flugter med den. Det er ikke kun overbevisende i æstetisk henseende men også særdeles praktisk. Nichens bagvæg, der fremhæves farvemæssigt, giver det kvalitative køkkenarmatur chancen for at præsentere sig særligt iøjnefaldende.