Større arbejdsradius ved køkkenvasken

Let og komfortabelt: Køkkenarmaturer med udtræksfunktion og hansgrohe sBox

Brug vandet helt målrettet, og nyd synet af formskøn teknologi i køkkenets hjerte. Et køkkenarmatur med udtræksfunktion udvider din arbejdsradius betydeligt. Derudover kan du glæde dig over forskellige stråletyper eller vand via et tryk på knappen. Det bliver endnu nemmere at multitaske ved køkkenvasken med den smarte sBox fra hansgrohe til gnidningsfri arbejdsprocesser.

Plads til multitasking: sBox gør alting lettere

hansgrohe køkkenarmaturerne med udtræksfunktion øger fleksibiliteten, når der bruges vand ved køkkenvasken, og de har et flot udseende.

  • Udtræksbruseren eller udtrækstuden øger i høj grad din arbejdsradius ved køkkenvasken – i kombination med en sBox endda med op til 76 cm. Det kommer dig især til nytte, når du skal vande blomster eller fylde høje vaser med vand.
  • Udtræksslangen med den store svingradius effektiviserer arbejdet ved en køkkenvask med to kummer.
  • Takket være MagFit-magnetholderen glider slangen nærmest lydløst tilbage og finder sin plads centralt på røret.

Med den sikre hansgrohe sBox får du styr på køkkenet

Du sætter utvivlsomt pris på, at arbejdet i køkkenet foregår gnidningsfrit. Lær vores køkkenarmaturer med hansgrohe sBox at kende: den sikre sBox, der hører til leveringsomfanget for mange køkkenarmaturer, sørger for uanet komfort ved hjælp af en udtræksbruser eller udtrækstud. Takket være den pålidelige og diskrete slangeføring i underskabet kan du koncentrere dig fuldt ud om multitaskingen ved køkkenvasken. sBox fås til køkkenarmaturer med udtræk og vaskkombinationer.
Pladsbesparende sBox i køkkenvaskens underskab.
sBox'ens effektive og kompakte slangeføring skaber plads i underskabet. Det er nemmere at få fat på de forskellige ting, når der er ordnede forhold i opbevaringsrummet.

hansgrohe sBox: Ryddeligt udseende

Kender du det? Det lille underskab under køkkenvasken er fyldt med alle mulige køkkenredskaber og rengøringsartikler – og så er der også lige slangen fra udtræksarmaturet, der hænger ned midt i det hele. Tingene står ofte i vejen for hinanden. Den pladsbesparende sBox sørger for klare forhold – underskabet får et ryddeligt udseende, og der skabes mere plads til at opbevare spande, rengøringsmidler & co.
Sikker slangeføring i sBox'en.
En slange, der hænger frit ned, er ikke beskyttet mod fastklemning og skader. sBox sørger for sikker opbevaring af slangen, der ikke kommer i kontakt med andre genstande.

Løsning mod fastklemning

Der er ikke risiko for, at slangen beskadiges eller kommer til at sidde fast i vores sBox. Den er beskyttet mod forhindringer, som blokerer udtræksfunktionen. Det robuste kabinet sørger desuden for, at den vandførende slange forbliver funktionsdygtig i lang tid.
Arbejdsradius for udtræksarmatur med sBox
Ekstra fleksibilitet ved køkkenvasken: i kombination med en sBox udvides arbejdsradiussen op til 76 cm med en udtræksbruser og udtrækstud.

Udtræk med sBox giver masser af fri plads

Med sBox kan udtræksbruseren og udtrækstuden trækkes op til 76 cm ud. Arbejdsradiussen udvides mærkbart ud over det gængse mål på ca. 50 cm. Det gør det nemt at fylde høje beholdere eller vande blomster og urtepotter. Til effektiv multitasking hver dag i dit køkken.

 
Armatur med sBox i brug i køkkenet.
Flydende arbejdsprocesser med udtræksfunktionen: slangen er nem at trække ud til den tilsigtede brug.

Pludselig bliver alting let som en leg

Nyd de flydende arbejdsprocesser med udtræksarmaturet og sBox'en fra hansgrohe. Takket være føringen i kabinettet glider slangen let og støjsvagt ind og ud af boksen. Uden at støde mod andre genstande i underskabet.
sBox med fleksible monteringsmuligheder.
Det flade kabinet på maks. 34 mm kan også installeres i skabe med lidt plads. De fleksible monteringsmuligheder sørger for en optimal tilpasning til forholdene på stedet.

En boks med lang levetid, som er nem at montere

Der er plads til en sBox i selv de mindste underskabe. Den flade og kun 52 cm høje boks kan monteres i et hjørne eller i lave underskabsmøbler med begrænset plads.

Bruser eller tud? Det er dit valg

hansgrohe køkkenarmaturerne med udtræksfunktion giver dig to muligheder med hensyn til vandudnyttelsen ved køkkenvasken. Afhængig af dine personlige præferencer kan du vælge mellem følgende:

  • en udtræksbruser med nemt skifte mellem to stråletyper. Du bruger normalstrålen til at fylde store gryder og beholdere hurtigt og præcist. Den ekstra brusestråle egner sig til grundig rengøring og afskylning af frugt, grøntsager og fisk. Betjeningen er ergonomisk; du kan nemlig skifte stråletype med kun én hånd, mens vandet løber;
  • en udtrækstud til intuitiv vandstyring med Select-funktion. Du tænder og slukker bekvemt for vandet via et tryk på knappen med kun én hånd. Selv med håndryggen eller albuen er det ingen sag. Armaturgrebet står i åben position, og vandtemperaturen og -mængden holdes konstant.

Alle køkkenarmaturer med udtræksfunktion

Så nemt er det at betjene udtræksbruseren