Gennemtestet støtte til alle generationer

Unica Comfort: holdegreb og bruserstang – forenet i ét produkt

Skal dit bad fungere for alle generationer? Med den TÜV-testede Unica Comfort bruser- og -holdestang og det praktiske tilbehør er det blevet nemt at renovere, tilføje ekstraudstyr og planlægge med øje for fremtiden. Det gælder især, når hjemmet huser ældre, børn eller handicappede. Bruserstang, holdegreb og fodstøtte er topmoderne elementer og opfylder alle slags behov.

Bruserstang og holdegreb i særligt stærkt design, gennemtestet kvalitet - god til børn, ældre og handicappede.
Den nye Unica Comfort-serie byder på komfort og TÜV-testet sikkerhed til alle generationer.

Mere sikkerhed og støtte for hele familien

Vores behov i badet ændres i takt med de enkelte livsfaser: Der kommer børn til verden – og de flytter ud igen. Ændringerne i vores mobilitet kan forandre vores daglige rutiner. Med alderen bliver vi mere usikre, og måske flytter vores plejekrævende forældre ind. Der er dog én ting, der er sikkert uanset livsfasernes kommen og gåen: Vi har ikke lyst til at ændre badet for hver ny fase. Til gengæld vil vi til hver en tid gerne have et smagfuldt design og god betjeningskomfort.

Den nye bruserlinje Unica Comfort giver øget komfort, støtte og fleksibilitet til enhver generation. Med den TÜV-testede sikkerhed sikrer den en betydeligt større skridsikkerhed i bruse- og karbad. På samme tid fungerer alle produkter også som certificerede holdegreb.

Alt dette taler for den nye Unica Comfort-serie

  • De robuste bruserstænger er forkromede og har en tykkelse på 25 mm. De giver sikker støtte til op til 200 kg.
  • En 250 mm bred hylde af kvalitetsplastik giver masser af plads til brusetilbehør. Praktisk: Ved rengøringen kan du let tage den af.
  • En ekstra bruserholder sørger for, at det også er nemt at få fat i håndbruseren, hvis man sidder ned – i karret eller på et brusesæde.
  • Det sikre holdegreb Comfort og den skridsikre fodstøtte Comfort giver pålidelig støtte. Begge dele kan også bestilles separat. Holdegrebet medfølger ved nogle bruserstænger og -sæt.
  • Unica Comfort er lig med kvalitetsdesign: Sortimentet harmonerer på tidløs og moderne vis med alle badmiljøer.
  • Kvalitetsmaterialerne sikrer dig en langvarig glæde ved produkterne. Kromoverfladerne på alle komponenter udstråler luksus og er nemme at rengøre.

Hvem opfandt bruserstangen? Hans Grohe.

„Unica" er for mange synonym for ”bruserstang”. Hans Grohe opfandt den i 1953. Siden er originalen fra tyske Schwarzwald konstant blevet videreudviklet og udstyret med praktiske tilføjelser.

Ved Unica Comfort siger navnet det hele: Her får du komfortable brusersæt, bruserstænger, holdegreb og fodstøtter. For at kunne anvendes i alle situationer findes der både en højre- og venstreorienteret variant. Alt efter dine individuelle behov findes bruserstangen i længderne 65 cm, 90 cm og 110 cm. Under brusebadet fastgøres håndbruseren ganske enkelt i den ønskede højde. Alt efter behov indstilles den i tre dimensioner (90°-hældningsvinkel, glider svinger mod venstre/højre samt op-/nedad). Du kan også vælge at bruge den anden bruserholder.