Sæt et individuelt aftryk

Badtilbehør, der hitter – for den smukke stemning

Udsøgt tilbehør og favoritobjekter forvandler dit bad til et individuelt velværerum. Den personlige dekoration skaber en unik stemning helt efter din personlige smag. Her har fantasien nærmest ingen grænser: Alt er muligt lige fra rejsesouvenirs over designerskamler til fund fra naturen.

Badeværelse med masser af personlige detaljer og tilbehør.
Udsøgt, personligt tilbehør skaber en hyggelig stemning på badeværelset

Skab en personlig stemning med dekorativt badtilbehør

Dekoration med et personligt anstrøg, fundet på antikmarkeder eller på rejser, erobrer badet. Disse samlerobjekter er ikke blot et historisk vingesus men fortæller også om personlig smag, rejser og glæden ved kulturer fra hele verden. For øjeblikket hitter dekorative elementer med etno- eller folkloreflair, ofte også fund med patina: Dette skaber en kontrast til badarmaturernes og brusernes perfekte design og gør de små genstande til et blikfang.

Må det godt være lidt eksotisk?

Du må godt være lidt modig og placere udtryksfulde pyntegenstande på udsøgte steder. Det kunne eksempelvis være elementer med knald på farverne – måske fra basaren – modige trendmønstre, naturstoffer eller genstande i etnostil. Også små møbelstykker af ubehandlet træ udgør et stemningsfuldt blikfang. Er du mere til det diskrete, kan du opgradere badet med håndklæder i matchende farver. Eller genopdage de traditionelle flisemønstre.

Dekorative idéer med hansgrohe

Få charmen frem med badaccessoires og tilbehør fra hansgrohe. Den personlige stil i badet understøttes af smagfulde og samtidig praktiske hylder, skåle og kroge.

Giv dit badeværelse personlighed

Favoritobjekterne forvandler badet til et rum med individuelt præg, der indbyder til masser af gode stunder.

hansgrohe badmiljø med Raindance E Showerpipe.
Små ting, stor effekt

Dekorativt tilbehør pynter på hele badeværelset