Til de unge og de unge af sind

Forfriskende design og moderne komfort på dit første badeværelse

På deres første eget badeværelse ønsker unge voksne sig en eksklusiv indretning og effektiv teknologi, uden at pengepungen lider overlast. En ung arkitektur bygger på klare linjer og et individuelt farvekoncept. Der opstår et forfriskende baddesign i et uprætentiøst miljø for et både nøgternt og dynamisk udtryk.

Et ungt badeværelse med et pust af grønt og kvalitetsprodukter til en god pris.
Forfriskende design for unge voksne

Første eget badeværelse med strømlinet funktionalitet i et kreativt miljø

Du skal til at indrette dit første eget badeværelse og ønsker dig moderne vandglæde med forfriskende design? Med intelligente badidéer indretter du et funktionelt og på samme tid dynamisk miljø i selv små rum. De store mængder dagslys får rummet til at synes større, og brusebadet i gulvniveau sørger for bevægelsesfrihed. Den modige kombination af store flader med natursten, fliser i klassisk hvid og en mosaik i en frisk grøn nuance giver sjæl og dynamik. Dekorativt tilbehør i trælook danner rammerne for en kreativ materiale- og tekstursammensætning. På hvid badeværelseskeramik sørger formfuldendte vandhaner i krom for en ergonomisk anvendelse af vandelementet.

Forfriskende baddesign med elegante og teknologisk innovative armaturer

Armaturets klare linjer og slanke krop fremhæver det dynamiske baddesign. Den udtryksfulde Crometta Showerpipe markerer rummets midtpunkt og skaber en alsidig bruseoplevelse. Bag det moderne design gemmer armaturerne på innovative teknologier, som gør det effektivt og komfortabelt at nyde vandet.

Dit første bad - i livligt design

På det ungdommelige badeværelse blandes materialer, farver og former til et cool mix. Brusesystemet giver stor glæde hver dag.

Det store brusehoved på Crometta Showerpipen byder på store regndråber.