Den nye form for purisme på badeværelset

Puristisk hjem og badeværelsesindretning i reduceret stil

Det puristiske design får hverdagen ned i gear. Den moderne arkitekturs klare linjer fremhæver særlig godt en indretning, der er reduceret til det væsentlige. Den puristiske indretningsstil fortsættes på badeværelset og skaber et individuelt afkoblingssted. Diskret farve- og formsætning kombineret med innovativ funktionalitet sørger for komfortabel vandglæde.

Ædelt badeværelse med førsteklasses indretning.
Indretning af det funktionelle badeværelse

Det puristiske hjem: strømlinet baddesign i en moderne arkitektur

Er du til afdæmpet design og søger et tilflugtssted i en reduceret indretning, der byder på uindskrænket funktionalitet? Den moderne arkitektur med klar rumgeometri og overdådigt lyskoncept skaber de perfekte betingelser for den puristiske boligstil. Tag byggestilens strømlinede effektivitet, og brug den i indretningen af opholdsrum samt badeværelse for at skabe et lyst look, der fokuserer på det væsentlige. Håndvask, kar og bruser danner som helhed et individuelt velværeområde, der indbyder til en forfriskende nydelse af elementet vand. Farvedesignet begrænser sig til et klart tone i tone-koncept i hvidt. Ved at fravælge kraftige farver og pyntegenstande får rummet en ro over sig. Den reducerede æstetik sørger for en let og luftig atmosfære.

Puristisk badeværelse med innovativ teknologi i klare omgivelser

Med det præcise og på samme tid naturlige design giver armaturerne fra hansgrohe-linjen Talis dynamik til badeværelsesstilen. De skinnende kromoverflader får et elegant udtryk på baggrunden af simpel, hvid keramik. Bruseområdet har en central placering. Herfra sørger brusesystemet Croma 100 for alsidig brusefornøjelse med fire stråletyper. Innovativ hansgrohe-teknologi sikrer en langvarig funktionalitet og masser af komfort.

Puristisk design på badeværelset

Puristisk indretningsstil i en moderne arkitektur: Stilen genfindes på badeværelset. Armaturer i skinnende krom giver et rum holdt i hvidt personlighed.