Her har man lyst til at være gæst!

Praktisk badeværelse med individuelt præg som hjemmets andet bad eller gæstebad

Personlig indretning på et praktisk gæstebadeværelse kræver ikke meget plads. Strømlinede badeværelsesmøbler med masser af opbevaringsplads stuver hverdagens tilbehør af vejen og sørger for en ryddelig stemning. De lyse farver lader rummet synes større, og brusebadet i gulvniveau sørger for masser af bevægelsesfrihed. Med innovative armaturer gør den praktiske funktionalitet sit indtog i badet.

Tre stråletyper giver bruserfornøjelse til enhver type.
Individuel indretning af det lille badeværelse

Praktisk design med intelligent funktionalitet i gæstebadeværelset

Hvis du har planer om at bygge nyt eller en omfattende renovering af din bolig, kan du udnytte et mindre rum til indretning af et praktisk badeværelse nummer to eller gæstebadeværelse. Helt hvide vægge og et lyst gulv booster dagslyset og sørger for en luftig atmosfære. Grå vægflader danner en elegant baggrund i rummet, samtidig med at håndvaskens underskab sætter et individuelt aftryk. En praktisk vægniche over håndvasken giver plads til tilbehør. Nichen er indvendigt beklædt med middelhavsinspirerede mosaikfliser i jordfarver, som giver indretningen dynamik med varme kontraster. Andre af hverdagens brugsgenstande ryddes af vejen i funktionelle møbler. Dette skaber en rolig og ryddelig stemning i rummet.

Individuelt gæstebadeværelse med innovativ teknologi

Med den organiske forbindelse mellem form og funktion får armaturerne fra hansgrohe-linjen Talis naturlig komfort ind på det praktisk indrettede gæstebadeværelse. Brusebadet med elegant glasadskillelse er indbygget i gulvniveau og indbyder til afslappende nydelse af vandelementet. Med hoved- og håndbruser sørger den slanke Raindance Showerpipe for en alsidig brusefornøjelse. Designelementer i krom eller hvid/krom giver badeværelset et forfriskende individuelt touch. Her sørger de innovative teknologier for, at ressourcerne bruges effektivt.