Kompakt brusebad med opkvikkende virkning

Harmonisk badeværelsesatmosfære med matsorte accenter

Drømmer du om et badeværelse, som er en oase, og hvor naturlige materialer sætter prikken over i'et? Dette drømmebad med brusebad i gulvniveau giver dig velvære efter behov: Det kan være opkvikkende eller afslappende. Det skyldes armaturerne og bruserne i trendy matsort, som er omgivet af en lys indretning med pastelfarver og træ.

Bad i naturfarver, Pulsify brusere og armaturer.
Design, komfort og bæredygtighed

Den naturlige oase giver dig vitaliserende eller afslappende oplevelser

Blide naturtoner og lyse detaljer kendetegner dette drømmebadeværelse. De sandfarvede gulvfliser strækker sig uden overgang ind i brusebadet i gulvniveau og suppleres harmonisk af pastelfarvede vægfliser. Den rammeløse glasvæg sørger for, at det kompakte rum er gennemsigtigt og åbner udsigten til træhåndvasken. De bløde overflader smigrer øjet og indbyder til berøring. Hyggelige detaljer som puffen og fletlampen understreger den naturlige stil. Som en bevidst kontrast til de pastelfarvede nuancer er armaturet, bruseren og tilbehøret valgt i matsort. Blikfangene signalerer: Dette er et sted for velværeøjeblikke med vand. Dertil passer linjeafløbet i gulvniveau med den samme hansgrohe FinishPlus-overflade.

Kompakte brusefornøjelser, der passer til din rutine i badet

Dette drømmebadeværelse forkæler brugerne med et afbalanceret design og velværeoplevelser: Pulsify S Showerpipen tilpasser sig perfekt til rummet takket være den kompakte udformning og den justerbare strålevinkel. Bruseoplevelser med to forskellige intensiteter: Med Select-teknologien kan du skifte mellem stråletyperne med et enkelt tryk på en knap, så de passer til din daglige rutine: PowderRain og Intense PowderRain, afslappende og opkvikkende. EcoSmart-teknologien gør desuden bruserne vandbesparende uden at indskrænke komforten.

Brusesystemet med hovedbruser og håndbruser, der er kombineret med en ShowerTablet Select, tilbyder endnu mere: Brusertermostaten har en lille opbevaringshylde til forskelligt bruseudstyr. Ekstra hylder og kroge fra WallStoris tilbehørslinjen sikrer et ryddeligt udseende på væggen. Det er nemmere at slappe af eller starte dagen på en frisk, når der ikke hersker kaos på badeværelset.