Til det solelskende gemyt

Naturligt baddesign med middelhavsstemning og usædvanlige farvespil

Usædvanligt baddesign opstår ved et kreativt samspil mellem farver og materialer. En naturlig indretning henter inspiration fra middelhavsstilen og kombinerer klassiske former med moderne elementer. På et badeværelse med velværeatmosfære sørger innovative teknologier for komfortabel og ressourcebesparende vandglæde.

Billede 3
Usædvanlige badeværelsesidéer i et lille rum

Ekstravagant badeværelse med moderne indretning og middelhavsstemning

Er du inspireret af sydens sol og ønsker dig et badeværelse med en naturlig indretning og usædvanlige detaljer? Et moderne nyt eller flot istandsat badeværelse på få kvadratmeter synes større med pastel-grundfarver. Vægge i sandstenens sarte okkerfarve og lysegrå forstærker det lille vindues lyseffekt og skaber en middelhavsinspireret stemning. Store lyse gulvfliser skaber det diskrete grundlag for modige detaljer i bronze og mørkebrun. Små mosaikfliser med naturligt brudstens-look giver et varmt modspil ved håndvasken og som baggrund i små vægnicher. Strømlinede badeværelsesmøbler og stilfulde vægnicher giver plads til badtilbehøret og sørger for et ryddeligt udtryk.

Innovative teknologier for praktisk vandfornøjelse på badeværelset

Et afdæmpet farvedesign adskiller det fritstående kar og brusebadet i gulvniveau fra resten af rummet. Jordfarverne markerer afslapningszonen på badeværelset og fremhæver den rolige karakter ved det individuelle tilflugtssted. De moderne armaturer fra linjen Metris forstærker med deres klare flader i skinnende krom individualiteten ved det usædvanlige baddesign. Der gemmer sig innovativ teknologi i armaturets indre. Den sørger for, at du får komfortabel glæde af vandet og samtidig bruger de værdifulde ressourcer ansvarligt.

Moderne armatur på naturligt badeværelse

På et badeværelse med usædvanligt design og middelhavsstemning sikrer moderne armaturer skinnende kromdetaljer og komfortabel vandglæde.

Tydelig ruminddeling på badeværelset med produkter af høj kvalitet.