Når du vil i godt humør fra morgenstunden

Humørfyldt badeværelse med praktisk indretning og dynamisk farvespil

I familiebadet med praktisk indretning sørger lys og dynamiske farvesammensætninger for godt humør. Flader i lyse pastelfarver og et modigt solgult farveboost forstærker dagslysets virkning i et smalt rum. En funktionel indretning skaber komfort for hele familien og sikrer, at alle kan nyde vandet helt ubesværet.

hansgrohe vandhaner på et farverigt badeværelse.
Familiebad som humørbombe i solgul farve

Praktisk baddesign for ubegrænset funktionalitet på lidt plads

Ønsker du dig et humørfyldt badeværelse og går efter at forbinde individuelt design med moderne funktionalitet i et mindre rum? Vælg en indretning med lyse grundfarver, og forstærk dagslysets effekt ved hjælp af et solgult farvekoncept. Ved at give væggen med klassiske sprossevinduer en smørblomstgul farve bliver den til blikfanget med glad i låget-effekt. De pastelgrå grundflader og funktionelle badmøbler i afdæmpet mørkegrå skaber balance i rummet. Den pladsbesparende indretning lader badtilbehøret forsvinde bag simple skabe, hvilket giver en ryddelig stemning. To håndvaske og et stort badekar er kendetegnende for familiebadet. Brusebadet er placeret i rummets ene ende. Glasadskillelsen skaber et modspil til indgangsdøren i rustikt træ overfor.

Harmonisk design og teknologisk komfort på det praktiske badeværelse

Et praktisk badeværelse kræver pålidelig funktionalitet. Armaturerne fra hansgrohe-linjen Logis er med deres klare former og let buede flader den perfekte partner til moderne baddesign. I kombination med innovativ teknologi sikrer det klare formsprog ren nydelse, og på samme tid bruges de værdifulde ressourcer ansvarligt. Sådan ser moderne vandglæde ud.