En cadeau til den skandinaviske stil

Badeværelse i skandinavisk stil med moderne udtryk og intelligent teknologi

Klare indretningselementer er typiske for et badeværelse i skandinavisk stil. Et struktureret grundrids samler håndvask, badekar og brusebad i et sandt velværeområde. Flader i hvidt og jordfarver fremhæver naturligheden fra gulvplankerne. Et reduceret baddesign er kendetegnet ved diskrete keramiske elementer. Her sørger de moderne armaturer for et stilfuldt udtryk.

Billede 1
Hyggestemning på badeværelset

Simpelt baddesign med klar rumopdeling og skandinavisk indretning

Foretrækker du det minimalistiske baddesign og ønsker at kombinere nøgtern moderne arkitektur med skandinavisk indretning? Et rum med en klar geometri og højt til loftet er den perfekte ledsager for et badeværelse i naturlig, nordisk stil. I det lyse rum med helt hvide vægge og lofter udstråler de rå gulvplanker varme. En adskillelse i jordnuancer skaber en farvemæssig kontrast og fungerer som bagbeklædning til karret. Den simple håndvask med rund form hviler på en plade af træ og er det livgivende element i rummet. Moderne armaturer i skinnende krom giver helheden et eksklusivt boost.

Skandinavisk indretningsstil med udtryksfulde armaturer på det moderne badeværelse

Med den harmoniske linjeføring bidrager hansgrohes Metris-armaturer til den hyggelige stemning. Formerne udstråler harmoni og fremhæver det nøgterne ved den skandinaviske indretning. Med skinnende krom sættes der et individuelt præg, der fungerer som spændende kontrast til de rå træoverflader. Avancerede hansgrohe-teknologier sørger for komfortabel vandglæde og sikrer på samme tid, at vand og energi anvendes effektivt.