Til soltilbedere

Middelhavsinspireret badeværelse med moderne indretning og naturlig atmosfære

Et middelhavsinspireret badeværelse står i kontrast til den moderne arkitektur. Der opstår en varm atmosfære i det harmoniske møde mellem stengrå flader og farvespil. En siddeplads med godt udsyn ud i det fri forbinder rummet med naturen og indbyder til masser af gode stunder. I velværeområdet sørger moderne teknologi for en intelligent vandoplevelse.

Badeværelsestrend: store brusere i gulvplan og klart design.
Varm indretningsstil på det store badeværelse

Et strejf af naturlighed på det moderne badeværelse med middelhavsinspireret boligindretning

Sætter du pris på moderne arkitektur og ønsker at kombinere dens charme med varmen fra den naturlige indretningsstil? Så bør du gå efter en boligindretning med et strejf af sydens sol og planlægge et middelhavsinspireret badeværelse med varmt interiør. I et rum med strømlinet grundrids danner fladerne af synlig beton grundlaget for et hyggeligt tilflugtssted. Adskilt fra det funktionelle område opstår der en indbydende wellnessoase med masser af plads til brusebadet, fritstående kar og håndvask i kubisk form. En siddeplads foran vinduespartiet i loftshøjde inviterer dig til at koble af og nyde udsigten. Væggen af glas åbner rummet op og får naturen ind i huset. Spejlfladerne bag håndvasken indfanger dagslyset og sender det ud i rummet. Jordfarverne harmonerer med den robuste karakter, der kommer til udtryk gennem den stengrå synlige beton, og skaber en varm stemning.

Strømlinede former og innovativ funktionalitet for moderne vandglæde

Med de geometriske former og fladerne i skinnende krom understreger armaturerne fra hansgrohe-linjen Metropol den middelhavsinspirerede indretningsstils moderne karakter. Brusebadet i gulvniveau har den store hovedbruser Rainmaker Select med stråleskive af glas på hvid baggrund som blikfang. I kombination med en matchende håndbruser i hvid/krom er der sikret alsidig brusefornøjelse. Innovative teknologier sørger her for ergonomisk komfort og en skånsom brug af ressourcerne.

Innovative armaturer på det elegante badeværelse

Form og funktion danner én enhed på det elegante badeværelse. Det klare design i armaturerne til gulvmontering gemmer på perfekt teknologi for en moderne vandglæde.

Badeværelsestrenden i 2018 er naturlige materialer.