Minimalistisk og fleksibelt

Klart design til alsidig brug hver dag på badeværelset

Dette drømmebadeværelse er udstyret til alle hverdagens krav. I det puristisk indrettede miljø kan forskellige hverdagsrutiner klares uden problemer for både store og små brugere, hvad enten det foregår i fællesskab eller i en stille stund med alenetid. Det minimalistiske design gør et roligt indtryk, de matsorte overflader tilføjer trendy accenter.

Puristisk badeværelse med kantede former og matsorte detaljer.
Purisme plus matsort

Minimalistisk form, maksimal fleksibilitet

I badeværelset hersker der travlhed og kamp om håndvasken om morgenen, men det er også en oase, hvor der er mulighed for at være alene og slappe af. Dette drømmebad byder på stor fleksibilitet og vandkomfort og opfylder en række forskellige behov. Det minimalistiske design i familiebadeværelset har desuden en beroligende effekt, selv i stressede situationer. Armaturerne og bruserne er matsorte og harmonerer med badeværelsets cool design, som omfatter puristiske møbler og hvide vægge. Fokuseringen på det væsentlige går hånd i hånd med friheden til at bruge badeværelset i henhold til ens specifikke behov. Det innovative hansgrohe Finoris badarmatur sørger for hidtil uanet funktionalitet ved håndvasken. Rainfinity bruserne i brusebadet og ved karret fuldstændiggør det minimalistiske baddesign.

Indbygget fleksibilitet skaber muligheder

Finoris 1-grebs håndvaskarmaturet tilpasser sig perfekt til hverdagens rutiner i dette drømmebadeværelse. Takket være den integrerede udtræksbruser og de to stråletyper er det nemt at vaske hår over vasken eller skylle en trøje. Er der en baby i familien? Så er det let som en leg at bade den kære lille i håndvasken med den blide stråle fra den fleksible udtræksbruser. For at opnå et ensartet design er den trendy matsorte farve koordineret med de andre armaturer og brusere. Rainfinity håndbruseren på karret og det indbyggede kararmatur har også et kantet design. Rainfinity hovedbruseren med vægtilslutning har også en klar geometri. Hele kroppen omsluttes af den behagelige brusestråle, og bruseren kan justeres i strålevinklen. Det er en ren fornøjelse for både store og små.