Maritimt baddesign

Velværebad med maritimt touch: høj designkvalitet og en frisk brise

En frisk blå farve og citater fra naturen giver badeværelset en afslappet feriestemning. Det udsøgte design ved håndvaskene er i samme høje kvalitet som armaturernes og det fritstående badekars innovative teknologi. Brusebadet i gulvniveau fuldstændiggør det rummelige badeværelse og sørger for brusesjov i henhold til brugernes individuelle præferencer.

Lyst baddesign med maritimt touch.
Designbadet vækker oceaniske følelser

Friskt badeværelse med sol, sand og strand

Drømmer du om den høje himmel over havet, om at slappe af ved kysten? Dette lyse og rummelige badeværelse skaber en maritim atmosfære med friske farver og sandfarvede fliser. Det hvide badeværelsesudstyr og armaturernes elegante krom skinner mod den himmelblå farve. Samtidig står overfladerne i kontrast til den levende mosaik. Stenene giver en strandfornemmelse og giver væggen en charmerende tredimensionalitet i brusebadet og ved toilettet. Brusebadet i gulvniveau indbyder til individuelle brusenydelser, men du kan også slappe dejligt af i badekarret. Kort sagt: et badeværelse til maritim velvære.

Smart armaturteknik i et badeværelse med strandfornemmelse

Med deres klare geometri er de gulvmonterede håndvaskarmaturer fra hansgrohes Metropol-linje et perfekt udtryk for badeværelsets eksklusive design. De passer perfekt til de skulpturelle håndvaske og supplerer de fritstående søjler med brugervenlighed. I brusebadet forkæler RainSelect dig med intuitive knapper og ergonomiske drejegreb. Brusetermostaten er integreret i væggen og skaber fri plads under den store Rainmaker Select hovedbruser. Designet i høj kvalitet i hvid og krom passer harmonisk ind i det luftige, klare badeværelsesmiljø med associationer til havet.