Til familiemennesket

Hyggeligt badeværelse med moderne indretning giver tidssvarende vandfornøjelse

Et hyggeligt badeværelse sikrer hele familien afslappet vandnydelse. Pasteljordfarver og naturmaterialer sørger for en varm atmosfære. Den funktionelle indretning vinder point på individualitetskontoen med de stilfulde træelementer og det elegante tilbehør. Et symmetrisk rumkoncept fremhæver det strømlinede design og harmonerer med armaturernes reducerede form.

Hyggeligt badeværelse med træ og jordfarver
Hyggelig indretning på det moderne badeværelse

Familiebadeværelse med velværestemning og naturlig elegance

Ønsker du at indrette et badeværelse som opholdsrum med hyggestemning i dit nybyggede eller smukt renoverede hjem? Gå efter en symmetriske ruminddeling i et firkantet rum for den bedst mulige udnyttelse af pladsen. Både til venstre og højre for spejlingsaksen byder indretningen på håndvaske med identisk tilbehør på begge sider. Badeværelsesmøbler af træ, håndvaske med lige linjer og vandhaner i skinnende krom danner en harmonisk symbiose. Det indbyggede kar er placeret i rummets midte. I venstre og højre side giver praktiske flader plads til tilbehør. Rummet opnår en varm naturlighed med de lyse jordfarver. Lamper i landlig stil og sirligt arrangeret tilbehør understreger den individuelle stil uden at virke for pompøse.

Moderne armaturer giver effektiv vandfornøjelse på familiebadeværelset

Med deres reducerede form sætter armaturerne fra hansgrohe-linjen Metris elegante aftryk på det hyggelige badeværelse. De let svungne linjer og flader i skinnende krom harmonerer med det varme baddesign. Innovative hansgrohe-teknologier i armaturerne sørger for en komfortabel og miljøvenlig anvendelse af vandelementet.

Moderne armaturer i en atmosfære præget af hygge

På det hyggelige familiebadeværelse danner træelementer og jordfarver baggrunden for de skinnende kromarmaturers reducerede design.

Hyggeligt badeværelse med badekar