Når ønsket er et ukompliceret badeværelse

Hyggeligt baddesign med friske farver og praktisk indretning

Et hyggeligt badeværelse sætter sit individuelle aftryk på det nyopførte eller renoverede hjem. Det lyse interiør får rummet til at synes større. Derudover sørger tilbehøret i kølige blå nuancer for en forfriskende stemning. Den funktionelle indretning byder på klare linjer og danner baggrunden for kvalitetsarmaturernes tidløse elegance.

hansgrohe messestanden på ISH.
Forfriskende udstråling med pasteller og krom

Hyggeligt badeværelse med lyst interiør og funktionel indretning

Ønsker du at indrette et hyggeligt, lille badeværelse med forfriskende design i dit hjem? Gå efter en indretning med lyse farver for at forstærke dagslysets virkning og skabe en dynamisk atmosfære. Kombinationen af ren hvid og himmelblå pastelfarver udligner den begrænsede plads. Er der skråvægge i rummet, vil det også kun gøre noget godt for badeværelset. Pladsbesparende design forbinder badekar og bruseniche. Toneangivende ved indretningen er de strømlinede former og den moderne funktionalitet. Tilbehøret til brusebadet placeres i en smal vægniche, og diskrete badmøbler sørger for orden ved håndvasken. Hvide fliser og ovale opsatshåndvaske indgår i den traditionelle badindretning. Dekorative elementer i friske blå nuancer og armaturer i skinnende krom udgør blikfanget på den klassiske baggrund.  

Tidløst design og moderne teknologi på det hyggelige badeværelse

Armaturerne fra hansgrohes linje Focus passer harmonisk til det tidløse design i det hyggelige rum med den praktiske indretning. I brusenichen indbyder den elegante Showerpipe fra hansgrohes linje Raindance til alsidig vandglæde med stor hoved- og håndbruser. Her sørger den innovative teknologi for ergonomisk komfort og effektiv brug af vandet.