Den nye form for hygge på badeværelset

Hyggeligt badeværelse med flader af varmt træ og individuelt tilbehør

På det hyggelige badeværelse sørger indretningen med træelementer for en varm atmosfære. Ved håndvasken sætter robust fyrretræ den perfekte scene for den hvide badkeramik og elegante vandhaner. Inden for den moderne arkitektur giver de dynamiske træstrukturer et modspil til det tørre udtryk fra synlig beton eller rå pudsede flader. Det naturlige materiale gør badeværelset til en individuel velvære-oase.

Badeværelsesguide
Drømmebad: hyggelig indretning med træ

Kreative badeværelsesidéer og harmonisk afstemt design på det hyggelige badeværelse

Ønsker du dig et hyggeligt badeværelse med opdelinger i store områder, der kan fungere som din private wellness-oase? Brug træ, tekstiler og individuelle pyntegenstande i din indretning af et hyggeligt badeværelse med indbydende interiør. Det store grundrids gør det muligt at adskille det funktionelle område med toilet og bidét fra velværeområdet med kar, brusebad og håndvask. Det behagelige tilflugtssted indbyder til vandfornøjelse og giver samtidig sidde- og liggemuligheder i en zone reserveret til afslapning. Træ skaber de perfekte forudsætninger for kreativt baddesign: De fodvenlige gulvplankers naturlige udtryk giver en varm stemning. Ved at integrere mindre podier dannes der forskellige rumniveauer, hvilket giver plads til favoritsteder til ren afslapning. Der bliver rig lejlighed til at komme helt ned i gear mellem lette puder og pyntegenstande – for eksempel med et billedgalleri med yndlingsmotiver.

Designarmaturer og badkeramik badet i det rette lys

Store vinduer eller en dør ud til haven eller terrassen udvider det hyggelige badeværelses oplevelseszone. I rum uden dagslys sørger den tilpassede belysning for en hyggelig atmosfære. Det optimale lys sætter fokus på de fine linjer i den elegante keramik og de eksklusive vandhaners overflade i hvid/krom. Med det smukke design indføjes PuraVida-armaturerne fra hansgrohe harmonisk i rummet. Det overdådige brusesystem gør vandglæden til det centrale i rummet.

Rumkoncepter og dekorationstendenser på det hyggelige badeværelse

Hjertet i det hyggeligt indrettede badeværelse er selve welnessaspektet. Varme træelementer harmonerer med hvid badkeramik og armaturer i skinnende hvid/krom.

Badplanlægning