Velvære i en moderne afslapningszone

Stort drømmebad – med åben udformning og geometrisk indretning

Dette store samtalebadeværelse er udformet åbent og med konsekvent geometrisk indretning. Det firkantede og parallelle indretningskoncept er ikke bare trendy. Det skaber også en stemningsfuld harmoni. Især fordi badeværelset og soveværelset her i æstetisk henseende glider let over i hinanden på grund af den smagfulde brug af farver og materialer.

Åbent, geometrisk, harmonisk

Skønt samtalebadeværelse med plads til at give sig hen til nydelse

Det lysgennemstrømmede badeværelse med vinduesparti helt ned til gulvet og store gulvareal er et skønt sted at slappe af. Badeværelset er placeret hyggeligt tæt på soveværelset, så der kun er kort vej fra sengen til brusebadet om morgenen, eller det føles indbydende at tage et skønt bad, før man går i seng. Desuden er der mange paralleller mellem soveværelset og badeværelset med hensyn til udseendet. Som følge af den klare, retlinjede formgivning skabes der en pæn og struktureret harmoni.

Soveværelse og bad smelter sammen til én stor afslapningszone

I det individuelt indrettede refugium fortsætter vægfliserne i blide jordfarver fra badeværelset ind i soveværelset og knytter områderne sammen på en æstetisk smuk måde. Når ilden buldrer i pejsen i flisevæggen, kan det ses fra begge rum. Til møbler, overflader, tapeter og tilbehør er der blevet valgt brune, naturfarver og blå toner, der på raffineret vis næsten ophæver adskillelsen mellem rummene i kraft af de gennemgående nuancer. Når man har brug for mere privatsfære, giver skydedøren en diskret adskillelse mellem de to rum.

Badeværelsesindretning i høj kvalitet og med klart struktureret geometri

I badeværelset er der fokus på velvære og (betjenings-)komfort. Den enkle og klare indretning af soveværelset har tilsvarende modstykker i form af det rektangulære badekar og de firkantede håndvaske. De geometriske badarmaturer følger også tidens trend. Her er der blevet indbygget armaturer fra hansgrohe linjen Metropol i flere varianter. Ved badekarret pynter en stor hylde med bruserholder. Ved dobbeltvaskene er der monteret væghængende armaturer fra samme linje. En showerpipe med en stor, kvadratisk hovedbruser sørger for XXL-brusefornøjelser, og på designertermostaten er der god plads til brusetilbehør.