Drømmebad med lys rumindretning

Badeværelse med smukke vandhaner i et forfriskende interiør

Det lyse badeværelse passer både ind i den moderne arkitektur og det stilfulde renoveringsprojekt. Rummet er med sine store vinduespartier badet i dagslys og skaber en atmosfære med masser af albuerum. I et samspil med lyse væg- og gulvflader opstår der et frisk interiør. Den dynamiske rumvirkning kompletteres af hvid indretning med et strejf af krom og turkis.

Vandhane til bidet.
Indretning af badeværelse badet i dagslys

Badeværelse med interiør badet i lys i friske hvide og grønne nuancer

Vil du indrette et lyst badeværelse med et frisk pust i et moderne nybyggeri eller det renoverede hjem? Et rum med store vinduespartier og adgang til udeområdet skaber de perfekte forudsætninger for stimulerende baddesign. Vægge holdt i hvidt og synligt murværk indgår i indretningselementerne på badeværelset badet i dagslys. Den pastelstengrå farve på den slebne beton udstråler en kølig naturlighed. Ved at adskille funktions- og velværeområdet skabes der en privat welnness-oase som tilflugtssted. Hvide badeværelsesmøbler giver derudover rummet en lethed. Passende tilbehør i lyse blå og grønne nuancer får friskheden fra klare bjergkilder ind på det ryddelige badeværelse.

Indretning af badeværelse badet i dagslys for en sanselig vandoplevelse

Med et ydre i hvid/krom fremhæver vandhanerne fra hansgrohe-linjen PuraVida wellness-stemningen på det lyse badeværelse. Rummets blikfang udgøres af bruseområdet i gulvniveau, som skaber moderne vandnydelse. En elegant termostat koordinerer det alsidige brusesystem med hoved- og håndbruser. Innovative hansgrohe-teknologier sørger for en komfortabel og effektiv anvendelse af elementet vand.

Stor bruseplads på det lyse badeværelse

Et lyst badeværelse med synlige hvide mursten danner den perfekte kulisse for et forfriskende interiør og et smukt brusesystem i hvid/krom.

Bruseniche med hansgrohe brusehoved og hvidt glas.