Jordfarver og eksklusiv indretning

Eksklusivt badeværelse med varme farver og kvalitetsindretning

På et badeværelse med kvalitetsindretning sørger harmoniske farvekombinationer for ren hyggestemning. De lyse flader harmonerer godt med de mørkebrune nuancer og skaber et rum med velværefaktor. Kvalitetsmaterialer og præcise linjer udstråler samtidig diskret elegance. Et stort bruseområde med siddemulighed sørger for alsidig vandfornøjelse.

Inspiration til hyggelig indretning på badet med siddeplads i brusenichen.
Nydelse for fuld kraft med stort velværebrusebad

Eksklusivt baddesign med varme farver og kvalitetsindretning

Ønsker du at indrette et eksklusivt badeværelse med kvalitetsinteriør, og stiler du efter en varm velværestemning? Så bør du gå efter harmoniske farvekombinationer på badeværelset med små vinduer, idet de giver rummet dybde. Et lyst gulv med store fliser og helt hvide vægge råber nærmest på intense farvekontraster. De mørkebrune badmøbler udstråler varm elegance foran den pastelfarvede baggrund. Indretningselementerne får et filigrant og let udtryk takket være deres klare geometri. Det mørke møbel stabiliserer rummet og giver plads til dekorativt tilbehør i hvidt og afdæmpede naturfarver. Små mosaikfliser i jordnuancer får håndvasken og kanterne til at stråle.

Elegant brusersæt for komfortabel vandglæde i det eksklusive bruseområde

Det smalle rum synes nærmest at føre direkte hen til den store bruseplads. Bag den mørke bruservæg af glas finder du et lille stykke wellnesshimmel med et skinnende brusersæt i krom i midten. hansgrohes håndbruser Raindance Select forkæler på den alsidige måde: med tre stråletyper. To murede bænke med siddeflader af mosaik i brune nuancer indbyder til afslapning. Brusepladsen smyger sig ind under en tagskråning, og loftet genoptager de mørke mosaikmotiver. Herved skabes der et afskærmet tilflugtssted, der emmer af hygge.