Natursten møder kromdesign

Eksklusivt drømmebad med elegant grundrids og kvalitetsinteriør

Et eksklusivt drømmebad skaber bevægelsesfrihed med sit åbne rumkoncept. Den puristiske arkitektur kommer til udtryk gennem kvalitetsmaterialer og holder sig til det væsentlige uden snørklede indretningsdetaljer. Designet er præget af flader af værdifuld natursten, eksklusive keramiske elementer og elegante armaturer. Innovativ teknologi muliggør en både effektiv og komfortabel vandfornøjelse.

Klare linjer og stringet design på badeværelset.
Puristisk og elegant drømmebad

Eksklusiv indretning af badeværelse med værdifuldt interiør og innovativ teknologi

Ønsker du dig et eksklusivt drømmebad med klare linjer og et puristisk formsprog? Gå efter det intense udtryk, du opnår gennem smukke natursten, elegante keramiske elementer og kvalitetsarmaturer i en stilren sammensætning. I et rum med rette linjer er der mulighed for en eksklusiv indretning af badeværelset ved gennemgående at vælge ligetil løsninger til velværeområdet med kar, bruser og håndvask. Arkitekturen får et stilfuldt og luksuriøst udtryk ved brug af marmorfliser på større flader med harmonisk varierende overfladestrukturer. Diskrete farveforløb og en indretning uden småpynt kendetegner det reducerede design, som indbyder til ren nydelse – uden forstyrrende elementer. Med elegant integrerede, fantasifulde hylderum får du plads til de ting, du bruger hver dag, og sikrer et ryddeligt interiør.

Eksklusivt drømmebad med geometrisk formsprog

I dette drømmebad danner det præcise formsprog den perfekte baggrund for den hvide badeværelseskeramiks elegante silhuet og armaturerne i skinnende krom. På både håndvask og kar fremhæver armaturerne fra hansgrohe-linjen Metropol det æstetiske udtryk ved den rette vinkel og udgør med deres effektive teknologi prikken over i’et i det moderne rum. Et overdådigt brusesystem indbyder til alsidig vandfornøjelse.

Eksklusivt drømmebad med elegant armatur

En base af luksuriøs marmor lader armaturets linjer komme perfekt til deres ret. Det geometrisk præcise design understreger det puristiske rumkoncept.