Brusebad med outdoor-feeling

Avantgarde badeværelse med stilbevidst design og forbindelse til naturen

Ved at få naturen ind på badeværelset ophæves grænserne mellem inde- og udemiljø. Flader med forskelligartet geometri kombineres på kreativ vis, og de asymmetriske former indenfor harmonerer med landskabet. Vekselvirkningen mellem træ, sten og glas udtrykker modige stilvalg. Også armaturerne i eksklusivt bronzelook udgør individuelle kendetegn ved det avantgardistiske baddesign.

Billede 2
Kreativt, naturligt badeværelse

Stilretningen Avantgarde i badet: med eksklusive materialer og teknologier

Ønsker du en kombination af stilbevidst design og natur i badet? Så bør du gå efter store vinduespartier, der får de grønne vidder ind i huset og sikrer en unik rumoplevelse. Et sådant miljø inspirerer til kreativ leg med asymmetriske former og specielle overflader. Træ-, glas- og stenelementerne flyder sammen med forskelligartede geometrier. Den eksklusive badinspiration fra ”Campbells Pocket Residence” i Australien viser, hvordan det fremtidssikre design præges af modige materialekombinationer. Her er to håndvaske i rund indfatning af træ forbundet af en akse af sten. Karret hviler på et podium, og en rund platform i bronzelook omkranser hovedenden. Brede trætrin giver adgang til badet. Og vinduesfronten på hele to sider får naturen ind i rummet.

Naturlig badindretning og innovative armaturer med specialoverflade 

Armaturer fra hansgrohe-linjen PuraVida produceret efter individuelle specifikationer fuldender indretningen på det avantgarde badeværelse. Specialoverfladen i bronzelook får et eksklusivt udtryk frem i de organisk formede håndvask- og kararmaturers flydende linjer. I armaturernes indre sørger innovative teknologier for komfortabel vandglæde samt en miljøvenlig anvendelse af ressourcerne.