I harmoni med naturen

Moderne badeværelse midt i naturen: for vandglæde i det grønne

Et bad i landlig stil sørger for vandglæde i harmoni med naturen. Den individuelle velvære-oase indbyder til ren nydelse på det personlige yndlingssted. Med naturlige materialer såsom træ og sten smelter det oprindelige udtryk sammen med moderne arkitektur. Ved at fravælge det lukkede rumkoncept forbindes badet med landskabet.

Åbent køkken med kogeø.
Badindretning i landlig stil tæt på naturen

Bad i moderne landlig stil for uspoleret nydelse i harmoni med naturen

Du ønsker dig et bad i landlig stil på dit personlige yndlingssted? Så gå efter det oprindelige udtryk, du opnår gennem materialer som træ og sten. Sådan indretter du et velværested, der konsekvent forbinder dig med din så højtelskede natur. Moderne arkitektur skaber frihed til den kreative badindretning. Det oprindelige badested i naturlige omgivelser set på et hotel i Alperne inspirerer til individuelle badidéer. Originalt: Et fritstående kar har fundet sin plads på den indbydende åbne terrasse. Den rustikke vægbeklædning harmonerer med plankegulvet og skaber hyggestemning. Beskyttet af en væg af fint stablet brænde sikrer et bad foran det imponerende bjergpanorama dobbelt nydelse.

Bad i landlig stil med fritstående kar og moderne armaturer

Et badeværelse med fritstående kar sikrer en uhindret udsigt hele vejen rundt og smelter harmonisk sammen med de naturlige omgivelser. Armaturerne fra hansgrohes linje Metris sørger med et moderne design for flotte kontraster til det oprindelige udtryk. Puristiske former tilpasser sig på variabel vis dine indretningsønsker. Der gemmer sig innovativ teknologi i armaturets indre. Den sørger for komfortabel vandglæde og en ansvarlig anvendelse af værdifulde ressourcer.